zdravim, som na gymnaziu a dalej by som chcel ist na fei lenze nematurujem z matematiky tak by som chcel vediet ci je moznost sa tam dostat aj bez scio testov. beru tam vsetkych ci si ich mam radsej napisat?
vysoka skola -scio
Pýtam sa toto: "proste oni mi nenapíšu, že berú každého, to je jasné. chcem len vedieť od študentov, že aký majú pocit. príde mi veľa platiť ta tie testy a taktiež nechcem riskovať že ma neprijmú :)
"
tak ked to vies, tak co sa pytas??
vdaka ale to viem a je neskoro :)
Odporúčame záujemcom o štúdium na FEI TUKE sústrediť sa na matematiku a prihlásiť sa a zúčasniť sa externej časti maturitnej skúšky z matematiky pre získanie bonusu pri hodnotení v poradovníku.
proste oni mi nenapíšu, že berú každého, to je jasné. chcem len vedieť od študentov, že aký majú pocit. príde mi veľa platiť ta tie testy a taktiež nechcem riskovať že ma neprijmú :)
ja som uz napisal,a ano, som si vedomy ako to funguje na fei...opakujem este raz, ze chcem info od studentov, tie info mi nemozu ponuknut na studijnom :)
Ja som kludny. Ja ti davam len dobru radu aby si tam nesiel alebo zmenil pristup. Na Fei ta nik do nicoho nutit nebude. To co si sa doteraz ucil za celu strednu sa budes musiet naucit za semester. Najdolozitejsie na vyske je vediet hladat informacie a triedit ich. Ked nevies komu z tych ludi zavolat tak na fei nemas.
scio nie je povinne. chcel som vediet ako to riesili studenti bez matury z matiky....ci pisali alebo nepisali a dostali bez toho.....tak sa fakt ukludni
akoze preco Buki? aky pristup? ja mam seriozny zaujem o studium tak nekecaj sprostosti...a napisal som jednej... chcel som vediet od studentov info tak sa upokoj
Jak chces ale s takym pristupom tam dlho nevydrzis. To radsej chod na bezpecnostny manazment alebo socialnu pracu.