Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zubar

Príspevok v téme: Zubar
Naattyy

Ahojte , chcela by som sa podeliť taktiež o moju skúsenosť. Som mlade dievča (20) už od mladeho veku mam strašne priam strašidelne problemi zo zúbkami . Zubami kedže sa mi to cele už zhnusilo po toľkom pretrpeni si a neskutočneho počtu sedenia v čakarniach či kreslach" Pánov zubarob " samozrejme sú aj ty dobrý :) .... K veci od mala som navštevovala pravidelne mojho zubara tzv. detskeho . Každa návšteva (kaz,blomba,vrtanie,prečisťovanie a dokola a dokola do mojich 15rokov samozrejme nemala som až tak hrozne zubky ako male dieťa ma mamina nutila pravidelne čistit a starsť sa o chrup .. no vždy niečo našiel je pravda že po všetkych tych zakrokoch moje zuby boli už v polo rozpade sklovina slaba už aj jedičky zuby mi šiel vrtať a prečistovať .. rozvrtsl každy zubok v hornom chrupe stoličky dolneho .. stsle prečistoval kanaliky pri tom mna nič nebolelo naozaj nič .. 8 načatych zubkov na upravu ani jeden nedokončeny zubky oslabli už aj financii bolo menej došli eura mamina pri 4detoch zrujnovana a ja najvedši nepovšimnuty mlady chudačik už aj trpiaci bolestami v puberte strach s prveho priatela .. zúbky mi odyšli :/ ... neskutočne komlexi no užasna podpora od priatelov .. prve našetrene peniažky s brigady natešena som letela do zubara nevnimala som bolesť nič bola to euforia Natalia si najde raz frajera jea :D zaujemcovia boli no komplexy nepustili .. nikto to nechapal ... zubky urobene .... po strednej škole zase bolesti bol to len mostik o par zubou som prišla uplne ... žiadna slava šla som do zahraničia mam užasneho priatela som šťastna len tie zubky :/ .. došla som na nejaky čas domov samozrejme šup do zubara .. zhrozil sa ale pre moj strach a slzy v očiach že aha ja ako 19ročna som behala si zarobit kôli zubom .. ho presvedčil byt mily zlaty zubar .. ked mi zahlasil že toto už nezachrani ani sam Boh tak som sa posmiala .. plno otaziek kde som bola do teraz ako to že som dva roky nebola u zubara ma desili a citlivost nezapieram som mlade dievča to omrzi ... situaciu a finančne problemi podotykam NIE Moje ale rodičov (ale aj tak su super) :) ... uplne pochopil. Citujem pána zubara "všetko to zhora vythame hned sa ulavy nebojte sa nieste ani prvá ani posledná s usmevom a dame umelu nahradu šok ale mohla som s tym ratať zatial nemam par tisic na zuby aj to bude hadam .. absolutne mi ta nahrada nevadi splni svoj učel a tak či tak raz či onak by som v starobe či po deťoch o ne prišla kym som mlada šup do toho .. každodenne navštevy už ma hlava s toho bolí samozrejme aj usta .. vcera posledny zubok pan doktor ma dovolenku zastupoval ho zubar vedľa ak ho vôbec zubarom možem nazvať .. čakala som nervozna 3 hodiny modliaca sa aby bol prijemni lebo zas novy zubar človek nevie čo má čakať zavolala ma sestra mala ešte otvorene dvere tak som stala vedla nej v tom niekto skričal ."Haloo ja som tu čo tam stojite sadajte !" Hmm velmi mili zubar skoro som infarkt dostala ja som ho sice skoro dostala no on vyzeral akoby by bol po ... starši pán SEDIACI pri ordinačnom kresle s divnym vyrazom tvare .. sadla som si hned komandovanie ved dobre dobre už som sa hnala do jeho vysnivanej polohy .. Otvorte usta a v tom začal : neskutočne ponižujucimi argumentami na moj chrup .. otazkami kolko mam rokov kde som doteraz bola či sa nehanbim s kadial som kto su moji rodičia .. s otvorenimi očami otvorenimi ustami som mu odpovedala zhruba na 2otazky kedže ma k slivu velmi nepustil Spominam nebol to moj ošetrujuci zubar len zastupujuci .. začal mi do každeho zubku tych dolnych kedže hore by ich nenašiel :D buchat ,ťahať asi skušal či sa im nechce ist von vôbec som tomu nechapala ... stiskal mi dasna všetko bolelo môj zubar mi nič take nerobil a preventivku mi zrobil hned takže ? Halo ?? Už mi vytrhnete ten zub? A zase spustil vy sa tu sustredite na ten zub ako by vam život šiel zachraniť! A ostatne čo .. same uražky ako by som bola nejaky bezdomovec ... že on mi zub nevytrhne že sa mi to zapali tak že sa stoho nespamatam .. a že tu už nebudem musieť byť :/ taka mlada fakt nechcem umriet na zapal dasna :D to fakt nie už že sa idem postavit a beham preč v hlave mi prebiehalo asi len zbraň ?barecha? Vydlička? Čim ho dám dolee .. Samozrejme v ruke len hygienicke vreckovky sakra tym ho biť nebudem ... postavila som sa samozrejme dodal strašne vela uražiek na moju osobu teraz važne : bola som smutna ,zdrvena , hanbila som sa .. otvorila som dvere slzy mi tiekli tak že som tych ludi v čakarni cez slznu hmlu ani nevidela este par hodin plakala ale už je dobre .. Tym som chcela povedať zubar v našej dedine ma problem s nojim otcom .. po ďalšie možno dodať odvahu mladym trpiacim ľudom že zuby su maličkost ako môj drahy povie kym mame ruky nohy hlavy :) môžme byť radi ... a ešte zubari by sa mali zamysliet nad svojim pristupom spravanim ..ak ich praca nebavy nech idú kade ľachšie .. lebo uražať človeka bez akych kolvek posudkov či vysvetlenia nie je pekne aj ja mam city :) .. Dala som to tu lebo mi to behalo po hlave a nedalo mi to spania