Myslienky

Príspevok v téme: Myslienky
sportovec1

Ahoj.Prosim, mal to niekto? Liecim sa na depresiu a uzkost, no viac nez to ma trapia myslienky, stale rozmyslanie o hicocom a ak ten problem nad ktorym rozmyslam nevyriesim alebo neviem vyriesit tak upadnem do depresie.Napriklad rozmyslam nad tym či som niekomu niečo neurobil, aj ked viem že som neurobil tak si spomeniem na to ze na niektore veci si nepamatam a vtedy som mohol nieco urobit.Alebo ze som zly clovek, dalej premyslam ako by som sa mal zachovat v roznych situaciach, co je pravda, preco som sa tak nezachoval a podobne. Je mi z toho hrozne....neviem ako sa toho zbavit....chcel by som behat po vonku, radovat sa...no nemozem pre tie otazky v hlave a naslednej depky

mascha

zrejme budeš introvert, charakter. typ melancholik, tí bývajú premýšľavé typy, to by nebolo vôbec zlé, problém je ako sa k tým myšlienkam staviaš, nebojuj proti nich, to by bol boj s veternými mlynmi, skús ich rozsortírovať a potom takpovediac neproduktívne nevšímať, to, že sleduješ svoje správanie a konanie vo vzťahu k blížnym je tiež veľmi chvályhodné, vidno ako zodpovedne pristupuješ k medziľudským vzťahom,asi budeš mať aj jemné svedomie,potreboval by si sa z toho vyrozprávať,ak nemáš tú možnosť skús písať

oktobrova

Ahoj sportovec, to mas akoze stale, nonstop, ci len niekedy? Podla mna, ked chodis k lekarovi a predpisuje ti lieky, tak on by ti vedel najlepsie povedat, ze co s tym, nie? Ci nahodou nemas zle lieky. Sport, praca, by ti mali urcite pomoc, ale ci nie si privelmi unaveny, aby si sa vobec nastartoval. Ako dlho to mas takto?

sportovec1

dakujem za odpovede.Skusim to teda fyzickou aktivitou, ale presne viem ake budem mat myslienky, typu ze musim mat myslienky v poriadku bez cvicenia, ze to musi byt tak a tak....nekonecne premyslanie o tom ako by veci mali byt a analyzovanie do detailu...

kfkcod

Sportovec, myslim ze by ta z toho dostali povinnosti. Odmakat si nieco v praci, nieco inde, nie pre radost, nie preto aby si sa nenudil, ale preto ze musis, a nieco cim tahsie, narocnejsie, a ked to spravis, budes sam so sebou v tu chvilu spokojny, ze si to zvladol, dokazal,, potom sa v tu chvilu alebo cely vecer budes tesit, ze mas uz volno, ze si mozes dokoncit nejaku vcerajsiu pracu doma. Malo by ti to podla mna urcote pomoct,, peniaze clovek potrebuje, ak pracujes, tak si skus najst druhu tahsiu pracu, aj z daleka, v zahranici, v bratislave v cesku... zas budes po praci, po obdoby rad, ze ides po mesiaci domov, na par dni, budes sa o to viac tesit z teraz pre teba vsednych bezvyznamnych kazdodennych veci, kazdodenneho prostredia

jedulka

neviem ako sa toho zbavit....chcel by som behat po vonku, radovat sa...no nemozem pre tie otazky v hlave a naslednej depky
to nejlepší a nejzdravější co proti tomu můžeš udělat je přesně to, co si myslíš, že nemůžeš, běhat, manuálně pracovat,dělej cokoli, jednoduché práce, náročné na fyzičku.Je to velmi těžké, vlastně jdeš proti sobě, ale skus a uvidíš.Budeš se divit, proč jsi to neudělal dříve, ale pozor, druhý den budeš svádět ten samý a těžký boj sám se sebou.Když se ti podaří zdolat sám sebe, den za dnem budeš silnější. Je to, jako kdyby si se dostal na nějakou vedlejší kolej a ted si musíš najít opět tu správnou.Tvojí zásluhou (samo nic za tebe neudělá) si vytvoříš novu a správnou kolejnici, ze které tě už jen tak nikdo a nic neshodí, neboť ti zůstane ve vědomí táto dobrá zkušenost.Nikdy se neztratí.