zťp a letisko v BA

Príspevok v téme: zťp a letisko v BA
kocur22

Ahojte, chcel by som sa vas opytat na realne skusenosti kto ma ako funguje preprava vozickara na ba letisku. Lebo viem, ze tunely na nastupovanie tam nie su...A omacok v letaku som cital dost...zaujima ma presne ako to funguje, ci tam niekde sam dlho necakam, kde v lietadle odlozia vozik a podobne....Dakujem....

0vecka

lietadlo114 tie lietadla maju taku uzku chodbu ze tam vozik neprejde a ak ta posadia vedla hajzla tak ten vozik na tie 2 metre nema zmysel...

ale je to blbo vymyslene...

kurier

ja som raz videl ako niesli tetu na vozicku do lietadla na rukach a podla mna to je riadne ponizujuce pre postihnuteho cloveka. Ked je nove letisko maly by mat aj nejaky moderny system

kocur22

niektore voziky sa nezmestia v ulicke. Ale kamarat letel niekam dalej a sedel hned v prvej rade, to je upravene pre ludi na voziku a mal ho k dispozicii. V mensich lietadlach neviem ako to je lebo nemam ziadne skusenosti.

lietadlo114

A to jak maju takyto ľudia chodiť s prepáčením srať a šťať keď nemajú k dispozícií v lietadle vozík????

kocur22

takže nie je to tak, ze do lietadla ma vynesu v nejakom tom letiskovom voziku a teda mozem prist po vlastnych az k lietadlu ?

chuanka

No funguje to tak, že s vozíkom idete až pri lietadlo a potom do lietadla musíš preniesť vozíčkara a vozík ti dajú potom do lietadla tak kde je aj ostatná batožina, tak to funguje aj s kočíkmi pre malé deti