Niekto kto sa vyzna v Antidepresivach ?

Príspevok v téme: Niekto kto sa vyzna v Antidepresivach ?
AD157

Ahojte
Potrebovala by som radu ohladom liekov, dlhe obdobie mi lekarka menila ADcka, vyskusala som uz 7 druhov. Posledne mi ucinkovali cca 14 mesiacov a spadla som zas do toho isteho, mam pocit ze horsieho lebo nemam Pocity a emocie ! Do toho totalna nechut k nicomu, vsetko mi je v podstate jedno atd...Vysadila som pod dohladom lieky a nasadila mi brintellix..ale nemam pocit ze by mi fungoval.
Uz mam pocit ze to je vsetko zbytocne, to neustale striedanie liekov ma nici. Bola som jeden cas aj bez liekov a len na bylinnych preparatoch, no nepomahalo.

Uz neviem si rady.. Ako dalej fungovat

jedulka

nepropadej zoufalství, vždy je cesta ven, někdo má štěstí a najde ten správný lék hned a někomu to může trvat i několik let !!! Co třeba Olwexya ?

jedulka

jaký je rozdíl mezi antidepresivy a trávou ? S AD jsi závislák legálně na lékařský předpis s trávou nelegálně-snad i protizákonně. Já jsem byla feťák na lékařský předpis. Mám intoleranci k trávě, ale znám spoustu lidí, kteří se s ní léčí.Je to jako se vším, všeho moc škodí.Vše se dá zneužít. Ani alkohol v malé míře neškodí, právě naopak.Pivo má dokonce zdravotní účinky, ale když jich dáš 20 denně, je tomu naopak.Na trávu není návyk jako na Lexaurin, Xanax a podobné " léky", které, ale na nějakou dobu skutečně pomůžou. Pak je z tebe doslova feťák, bez nich nedáš ani ránu.A dostat se z téhle závislosti je stejné, jako si projít peklem při plném vědomí.Neradím ti, jen píšu svůj názor.Který vychází ze skutečnosti, taková jaká je, ne ta co se tají ...

Iiiii

A z čoho si dostala tie depresie, ak sa môžem opýtať? Ja keby som mal prirovnať svoj život k niečomu, tak by som povedal asi len toľko, v prenesenom slova zmysle. Viac ako tretinu života som žil v Černobyle a je divné, že rakovina ma našťastie nezabila, aj keď už asi mala v úmysle sa rozvinúť do krásy.
Ak na teba budú pôsobiť tie patogény stále, tak sa z toho nikdy nedostaneš. Musíš zmeniť prostredie, aj ľudí.
Ak si veriaca, tak sa aspoň raz pomodli s vierou v uzdravenie.
Viac ti neviem poradiť.
A čo sa týka toho THC-čka, neviem, či ju videnie trebárs ružových sloníkov urobí šťastnou. Asi by sa trebalo opýtať na to ľudí, ktorí žijú v Holandsku, že aké s tým majú skúsenosti.

Lulu2011

a ake druhy si brala SSRI? alebo aj ine druhy? mne tiez nesadli prve, niekedy je to beh na dlhu trat, liecis sa depresiu, alebo mas inu diagnozu? a travu urcite neber, to je hlupost, poznam xy pripadov, kde prave tato chyba spustila uzkosti a panicke ataky

jedulka

dej si trávu ... 9 z 10 antidepresiv se rovná placebu, to není z mojí hlavy, ale z odborné literatury.Tráva je bylina, obsahuje jak vyhledávaný THC, ale některé druhy a ověřené druhy CBD , které je dobré k léčbě těžkých depresivních stavů.Ganjaseeds.cz