Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozem byt tehotna ak?

Príspevok v téme: Mozem byt tehotna ak?
Lady 233

Dobry vecer .Mam strasnu dylemu. Prosim vas mala som nechraneny sex s kamaratom ktory sa urobil ale nie domna .potom neskor bol aj na vecku a potom sme mali znova nechraneny sex a zasa sa spravil na brucho mozem byt tehotna ?podotykam bol sa aj vymocit takze neviem ci v penise mohli este nejake kvapocky lasky ostat .prosim poradte a ani plodne dni som nemala .dakujem za odpovede

Noelinka

Ovecka ty si nejak na hlau spadnuty! Samozrejme ze nekecam a vobec si daly gynda ze sa tak vyznáš? Ved ano chlapy su najmúdrejší! Haha a este nieco 4 r decku nemusis vysvetľovať ako sa dieťa robí! To je dost skoro

0vecka

mozes aj ked je to nepravdepodobne... sprav si test a uvidis ... nasledne by som ti odporucil si nieco o tom nastudovat napr na wikipedii tam najdes aj pravdepodobnosti pri roznych metodach a mozes sa rozhodnut

Noelinka

Keď že sa do teba nevylial tak ako.by si mala byť tehotná? Ty si myslíš fakt že spermie ti prejdú z brucha do maternice? Nečudujem sa za odpovede veď na blbé otázky dostaneš blbu odpoveď. Takže nie nemôžeš ostať tehotná a ešte niečo na toto mysli predtym a nie už potom!

Toffifee

Milá Lady, ano mozes byt tehotna,stačila jedna mini spermia niekde na pohlavi tvojho kamaráta a uz ti mas v sebe. Vymocit sa nestaci, treba sa aj umyt! Ak antiku brat nemozes a kondomy ti nerobia dobre (tiez to tak mam:) ) tak sa porad s gyn a nieco najdete, su injekcie, náplaste, atd, takze toto nie je výhovorka. a ani rodičom ked to povies, ze si tehotná lebo bla bla nemozes toto tamto, tak? si nezodpovedná.

Lady332

A este jedna vec antiku brat nemozem a kondomi nerobia dobre mojej vagyne tak teraz mi napis ak o mam s niekym spat??asi sa dam do klastora alebo ??

Lady332

Dakujem za komentare ale aspon keby boli k veci a ty s tvojim blbym komentom ta vobec nebudem regystrovat ako citam vsade tvoje komenty su otvorene to ti neberiem lenze niektory ludia su aj ludmi a preto sa im stavaju aj taketo veci no ako vidim ty si dokonala /ly. A co sa tyka kamarata nieje to moja vec ako toho dotycneho nazvem ?takze k veci ste mi nepomohli ale dakujem aj tak za prianie .

Lady332

Dakujem za komentare ale aspon keby boli k veci a ty s tvojim blbym komentom ta vobec nebudem regystrovat ako citam vsade tvoje komenty su otvorene to ti neberiem lenze niektory ludia su aj ludmi a preto sa im stavaju aj taketo veci no ako vidim ty si dokonala /ly. A co sa tyka kamarata nieje to moja vec ako toho dotycneho nazvem ?takze k veci ste mi nepomohli ale dakujem aj tak za prianie .

Loooooool

Ach Angel Demon nieje to jej vec? A jej zivot? Nech si kazdy robi co chce pokial tym niekomu neublizuje.
Alebo radsej chces aby zila tak nudne ako pise pouzivatelka Cista laska? Ved ta si hadam ani neprdne lebo by ju za to niekto z vyssej moci potrestal.