Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojim sa ist na stuzkovu

Príspevok v téme: Bojim sa ist na stuzkovu
Stuzkova

O rok je stuzkova ale uz teraz mam strach. Avsak musim tam ist lebo mamu by asi porazilo keby nejdem, navyse kazdy rok im platila 50eur.
Bojim sa hlavne preto lebo som skareda v tvari a ked ma raz namalovala jedna kozmeticka tak sim vyzerala hrozne zmalovane a neprirodzene.
Dalej mam otrasnu postavu. Tym myslim som dost chuda bohuzial som ektomorf. Nemam ziadne prsia ani zadok a fakt by na mne tie saty museli vyzerat naozaj hrozne. Navyse mam vyrazky na chrbate ktorych sa nedokazem zbavit uz od 14 rokoch. Nemam rada spolocnost kde je vela ludi a preto ostanem len na oficialnej casti a potom odidem. Poradte mi prosim ako vyriesit tieto problemy aby som to tam prezila.

Karla556

a zabuda som, ...nikdy sa sama neponižuj....sama trpis nizskym sebavedomim a situaciu to ešte zhorsuje...prave naopak...skus byt trocha sebavedoma...začni malým úspechmi...že sa pekne oblečieš...pridas trocha make upu...nafarbis si vlasy...a okolie si to určite všimne..neuzatvaraj sa do seba...skodis sama sebe

Karla556

kazda žena može byt krasna, len sa musi o seba starat..treba sa zverit do ruk odborníkom...zajst kaderničke, pripadne na ličenie...poznala som dievca, ktore trpelo nadváhou, mala velmi vela akne.....zacala použivat mary kay kozmetiku, po roku som ju nemohla spoznat...kočka

oktobrova

Nemusis mat z nicoho strach, ved o nic nejde. Namalujes sa sama ako si zvyknuta, saty mas dost casu si nejake zohnat a ked mas aj nejake problemy, ze nejaku socialnu fobiu, tiez mas dost casu to vyriesit. Fakt sa neboj, nikto ta tam nebude skusat, staci sa usmievat. A ostan aj potom, mozes sediet pri stole a popijat, prinajhorsom. Mozem sa ta este opytat na tie vyrazky, nepovedali ti doktori, ze z coho to je?