Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prestávam fajčiť

lolinka

Po dvoch tyzdnoch mas uz to najhorsie za sebou, takze si na najlepsej ceste. A ked je to len po ranu, tak to asi fakt bude to cistenie pluc. Ber to tak, ze tvoje pluca sa uzdravuju a neviem sice ako dlho to bude trvat, ale nakoniec sa vycistia a budes sa citit omnoho lepsie. Ak by ten problem trval moc dlho alebo sa to zhorsovalo tak navstiv lekara ci tam nie je aj nejaky iny problem.

Romaan

Ahoj dakujem za odpoved!Chut by aj bola ale nezapalim si ani keby co bolo :D ked uz som vydrzal dva tyzdne to by som bol dobry kus... len som necakal ze takto zacnem kaslat je to hrozne hlavne po ranu.doteraz som s tym problem nemal

lolinka

Prestávala som fajčiť po 6-tich rokoch, síce som takéto problémy nemala, ale myslím, že je možné že sa ti pľúca čistia od toho jak boli roky zanesené. Druhá možnosť je tá, že si chytil nejakú virózu práve teraz a s týmto to súvis nemá. V každom prípade vytrvaj, stojí to za to. Držím palce. Prvý týždeň je najhorší, potom ešte prvý mesiac trocha ťažší ale stále to bude len lepšie.

Iiiii

Áno, je to možné. Už keď budeš mať veľkú chuť zapáliť si, tak ako náhradu radšej použi žuvačku alebo náplasť, len si v žiadnom prípade nezapáľ, lebo budeš tam, kde si bol na začiatku.
Závislosť na nikotíne je silná závislosť. Ja síce fajčím, ale asi by som nemal problém s tým skončiť keby som chcel. Pre mňa je to len akože fajčenie, nakoľko ja nešlukujem.