Čitanie z palmových listov

Ottulo

Z toho že chceš vedieť svoj osud na základe týchto okultných praktík ide na tvoj život prekliatie.Nechápem načo..ale absolutne nechápem načo inklinujete ku kultúram, ktoré sú krížom krážom dopreklínané chudobou chorobami a pod.A to presne z týchto okultných ohavností a cudzích božstiev.Veď sa pozri na cigánov akýí sú koli tomu že veštili odjakživa.Najväčšie percento ľudí z deformáciami tela a anomáliami je práve z Indie..hľadáte tam vyrovnanosť a duševný pokoj..veď tam nemajú ani poriadne toalety.nebolo to dávno čo bola známa tam na výlete ..chlap niesol na palici vodu a kadil si zajazdy popod nohy ...

skorocelka

Dobrý deň, Nadi, chcela som sa opýtať, či Vám predpovedané udalosti vychádzajú. Ja som bola na čítaní len nedávno cca. 2 mesiace.

Iiiii

To je aj podľa mojej mienky pravda, ale nikdy by som nepovedal, že niekto môže byť až taký kreatívny - ha, ha. Kto vie kým sa ten prvý človek nechal inšpirovať:-)
Ale že tie menej humanistické metódy veštenia, napr. z čriev zvierat alebo poprípade nepriateľov sú vraj oveľa presnejšie, čo sa týka toho predpovedania budúcnosti:-)))
Čo je staré, to je dobré:-) Teoreticky:-)
Každý si je strojcom vlastného šťastia, žiaden dopredu vymyslený osud neexistuje. Keď sa vám nechce rozmýšľať, tak si pre mňa za mňa dávajte veštiť - asi toľko k tomu. A to veštenie nie že je hriech, je to atabáza. Zábava však musí byť, aj keby na chleba nebolo.
Entertainment business.