27 rokov a stále lesklá pleť

Príspevok v téme: 27 rokov a stále lesklá pleť
mili123

Ahojte, prosím vás o rady, mám už 27 rokov a stále sa mi mastí tvár, ráno vstanem, lesklá mastná, dám si púder cez deň, no o chvílu som zase hneď mastná, neviem čo už robiť...mávala som aj vyrážky, ale jediné čo mi pomohlo je vitamín B, no pleť zostala mastná aj naďalej. Už som vyskúšala snáď všetko.

lolinka

Ešte môžeš skúsiť chemický píling, teraz na jeseň je aj ideálne nańho chodiť, stiahne ti póry, pleť sa ti bude potom menej mastiť. Musíš ale absolvovať celú kúru, niekoľko sedení a prvé pozitívne výsledky čakaj až po poslednom sedení. Pleť bude podráždená, červená, musí sa najskôr spamätať, zregenerovať, ale potom sa ti už bude menej mastiť.

lolinka

No ja som mala v tvojom veku rovnaký problém s tým, že ešte som aj mala ťažké akné. Mne na to nepomohla kozmetička ani nič iné, jediné čo mi pomohlo bol liek aknenormin ktorý som brala pol roka. Ale tak ty to nemáš tak vážne ako som mala ja, skús vyskúšať ešte meniť kozmetiku príp. na nejaký čas žiadnu nepoužívať, možno máš reakciu práve na kozmetiku. Kozmetička ti s týmto nepomôže, môže ti čistiť pleť ale nijak neovplyvní ako rýchlo sa ti bude mastiť koža.