Posledné dva mesiace mám strašnú depresiu. Nemám chuť nič robiť, vstať z postele...škola, všetko ide dole vodou...vynechávam prednášky lebo sa kôli depresií nemôžem ráno robit nic len placem...opisem vam dovod....Zacalo to vztahom po trojrocnom vztahu kde ma partner neustale urazal nechcel so mnou travit ziaden cas az na koniec to ukoncil...som mala pocit ze som nasla muza svojich snov...prve tri mesiace boli kraaasne...braval ma kade tade, spraval sa ku mne ako ku princezneej..vyznaval mi lasku....preslo pol roka a jeho spravanie ku mne rapidne menilo.. Rychlo a k horsiemu...zacal byt chladny odmerany a pozooooor dovodom su vraj moji byvali ze on chcel dievca ktore je ciste a len jeho proste chcel pannu..Pred tym nez sme zacali spolu chodit ale vedel o mne aj o mojoch vztahoch...aktualne je to v takej podobe ze to ma stadia...ked ho to chyti, zacne byt na mna hnusny opovrhuje mnou ze nie som cista a pod...ja tak strasne chcem byt pre neho dokonala ze mi z toho sibe no stale niesom stale niesom taka cista krasna aku chcel....su aj chvile ked je mily...no niekedy sa citim ako docana nahrada kym nepride ta lepsia uz nemam ziadne sebavedomie....a to nechodim nide pit kazdy piatok, robim mu prekvapenia a mam oci len pre neho..naozaj neviem ako dalej pretoze ho milujem...spytala som sa ho na to preco zo zaciatku bol iny. Odpoved je ze vtedy to zvladal nejak v sebe riesit a teraz to nezvlada....ani sex nechce ....sme spolu uz rok...On nal predomnou dva vztahy...mam 22 on 24 ....prosim neradte mi rozchod len ..ja to chcem zachranit. Pytala som sa ci chce koniec a boji sa povedat... povedal ze kebyze sa chce rozist nema problem to urobit...no a popri tom vsetkom som v bakalarskom rocniku, robim si autoskolu venujem sa malovaniu mavam aj vystavy ...a nezvladam to
Chut sa zabiť
Dalsi pripad zufalej nestastnice ktora miluje muza ktoremu sa na zaciatku pacila ale ho mozno uhnala a on teraz zjavne nemiluje ju. Teda ak sa vyzivas v sado-macho a sebatyranie ta nekonecne bavi tak len dalej pokracuj dievca - a bude este horsie. Ak sa s nim rozides, par tyzdnov to este bude boliet, ale us LEN par tyzdnov. A potom pride oslobodenie. Ako keby ti vytrhli zhnity zub o ktorom si si myslela ze on nemozes prist. Pozries sa spat a bude sa sama sebe cudovat ako si len mohla za takym saliet.
Odit cim skor tym lepsie
....robim mu prekvapenia a mam oci len pre neho..naozaj neviem ako dalej pretoze ho milujem...spytala som sa ho na to preco zo zaciatku bol iny......
... kedy uz tieto nestastne baby dostanu aspon malicky kusok rozumu a vlastnej hrdosti? Su ozaj take hlupe alebo su len zufale?
ahoj, kvôli tomu sa chceš zabiť, dievča, rozmýšlaj prosím ťa. Veď za chvíľu tu niekto napíše že sa chce zabiť, lebo nevie si nájsť topánky, už len na to čakám. Venuj sa malovaniu a na ostatné kašli....A odíď od neho.