Priateľ zo zahraničia

Príspevok v téme: Priateľ zo zahraničia
mata_x

Ahoj,
pred 5 mesiacmi som si našla priateľa v zahraničí, kde som pol roka pracovala. Vrátila som sa na Slovensko kde musím pár mesiacov ostať, a priateľ sa rozhodol že by prišiel na tých pár mesiacov bývať na Slovensko za mnou. Lenže problém je ten, že bude potrebovať prácu a to asi nebude také jednoduché kedže nehovorí po Slovensky ale hovorí Turecky a Anglicky. Bola by som rada ak by ste mi vedeli poradiť a pomôcť kde na Slovensku (konkrétne žilinský kraj-martin) by zamestnali anglicky hovoriaceho muža. Ešte som sa nejak špeciálne nikde nepýtala, možno to problém nebude zatiaľ len rozmýšľam, len sa bojím že by mohol byť tu na slovensku problém s jazykovou bariérou. ďakujem za každú pomoc :-)

lolinka

Však na Cypre žije veľa Turkov takže je to Turek. No len si daj pozor aby si na tento výber ešte nedoplatila. Určite je moslim a taký ťa dá do laty.

Ipsilon

A akú má školu, resp. vzdelanie? Keď vie dobre anglicky, tak by mohol doučovať trebárs AJ, stredne pokročilých a pokročilých.
Dá sa aj cez Skype a tak ďalej.

tureknieee

Turek >:( ? Najskor ta namotal aby sa cez teba casomm dostal do EU, davaj si pozor. Moze hladat flek v siskabob bufetoch

ANGEL-DEMON

skús fabriky.. aj v Ziline máte.... kukni na profesii...
a skus im mail poslat alebo zavolat ci by im to nevadilo...
v nejakej pasovej vyrobe by to jedno bolo...