DEPRESIE zo strojceka

Príspevok v téme: DEPRESIE zo strojceka
petinkaa

prosim vas, pomozte mi, ja som skutocne zufala, dnes mam taku depresiu ako este nikdy v zivote...
mam 13 rokov a 1 rok mam nalepeny horny strojcek. s tym nemam problemy, zubky mam uz rovne a zamky su dobre zalepene, priesvitne. dnes mi dala zubarka dolny... tie zamky mam nalepene krivo, takmer absolutne mimo zuba az na dasne, okrem toho mi dala vyrazne tyrkysove gumicky. preboha, mna tu nikto nechape alebo co?! mam pocit, ze ma nikto nechape, ked rozpravam, krici mi to z ust na vsetky strany a vidno mi to. AKO mam bojovat proti tej depresii ked viem ze to vyzera strasne a zamky su uplne hore dole netvoria suvislu ciaru... mama so mnou odmieta ist k zubarke. hanbim sa. prosim, co mam robit? je spravne, ze mam nosit strojcek este rok?

Aria

Petinka, ja som mala svojho casu strojcek este kovovy, a bolo to pocas moje stuzkovej, na ktorej som mala dokonca prihovor. Prezila som a teraz som stastna s peknymi zubkami. Hlavu hore a ak ti bude zle, tak to otoc na srandu. Ja som to tiez robievala, ale uprimne povedane som sa so ziadnymi negativnymi ohlasmi netretla. Drzim palce..

panika

tak tu si..moja dcera bola na nalepovani v pruzkovanom rolaku..dala jej gumicky podla neho..kazu inej farby .Zurila, ale prezila. Vsetko bude fajn, gumicky ti vymeni pri dalsej kontrole

kaciatko

Hej, kde je problem? Ja mam stojcek ol roka hore i dole, hore mam oranzove /kriklave/gumicky, dole tiez tyrkysovo modre a tiez je nakrivo nalepeny! No a co!!!! Tu nejde o to akej farby su alebo ako su nalepene, nemam s tym problem, rekcem sa na plne usta a co ! Ludia sa zo mna a mojich zubov smmeju,minule si ich kamarati bez mojho vdedomia odfotili a potom priblizovali a smiali ssa z oho. Mam to vsak na haku. to je ich problem nie moj. Ja viem co chcem a to co chcem su rovne zuby. Ze sa mi ostatni smeju je ich problem a mozno kompelex, pretoze dnes si strojcek na zuby nemoze dovolit kazdy a to ze ho mas ta robi vynimocnou. Tak si to zacni uzivat! Nemas sa za co hanbit, kolki z tyh co sa ti smeju iba rpeto ze to sami potrebuju ale na to nemjau? hlavu hore draha!

RSFredinka

pozri petinkaa ja budem mať práve 20 rokov a idem si dávať aj horný aj dolný strojček nevidím v tom žiadny problém len sa bojím že ma budú bolieť zuby a nebudem rozprávať pretože moja práca vyžaduje plynulú artikuláciu reči

wewinkaa

hej je to spravne... mozno ti to teraz bude hovorit kazdi ale ten rok stoji za krasny usmev... Ja som si prave vdaka strojceku nasla svojho priatela a som s nim uz 3 a pol roka:) a to som mala krivo zamky hore aj dolu i ked je pravda, ze neboli tyrkysove ale myslim, ze to na veci nic nemeni- stale ho bolo vidno

A uz ti powem len tolko... si krasna aj so strojcekom a z posmekov si nic nerob lebo ako sa hovori kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie... a ty sa budes oaj dobre smiat bo budes mat kraaasne rovne zubky