Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosím o radu

Príspevok v téme: Prosím o radu
Katarinka1

S priateľom sme spolu už 7 rokov, bývame spolu u svokrovcov. Ale v poslednej dobe je úplne inyr ako vymenený. Sama ho nespoznavam. Nevšíma si ma aj ked sme spolu celý deň neni, niekedy ma až ignoruje, uprednostňuje kamarátov. Nechápem čo sa stalo keď sa chcem o tom porozprávať povie mi že za všetko môžem ja. Nechápem za čo , prečo sa tak zmenil. Nemáte niekto podobnú skúsenosť? Môže v tom byť iná žena alebo to chce iba pauzu?

Vierkavie

Normalna " sedemrocna kriza" len ziadne fnukanie, ponosovanie sa, sceny vycitky a hadky na temu preco ma uz nemas rad tak ako kedysi, preco ma uz nedokazes urobit stastnou atd. Toto by ten vztah mohlo uz uplne odrovnat. Skus sa vzchopit a vytvorit mu priestor na to aby si mu chybala, zacni sa nenapdane robit vzacnou ci aspon menej dostupnov, mohlo by to pomoct, vid moj prispevok v podobnej teme co tu teraz bezi: Preco so mnou travi tak malo casu

Iiiii

Ja sa trochu venujem hudbe a snívam o tom, keby som mal priateľku alebo ženu, ktorá by bola hudobníčka. Potom by som už bol v siednom nebi.
Keď budeš chcieť, tak si to pusti, malo by ťa to trochu upokojiť, lebo asi máš kvôli tomu nervy:-)
www.youtube.com
Dobrú noc!

Iiiii

Tak to rob potom tak, že vždy si niečo dobre premysli, kam by ste mohli ísť spolu a kde by ste trávili čas spolu, nejaký výlet alebo sa prihláste na nejaký šport, trebárs, na niečo, čo by Vás oboch bavilo a o čom by ste si mohli obidvaja dobre pokecať. Možno sa už nemá o čom s tebou rozprávať, lebo už Vám obom došli témy na rozhovor.

a_dr1a

Katka. Isto si uz spatne rozmyslala nad vasim vztahom, celym jeho vyvojom ai. Povedz. Nestalo sa nieco zasadne medzi vami dvoma? Obzvlast ked ti hovori, "ze za to mozes ty". Ano, moze to byt len blba vyhovorka, utek-unik od rozhovoru, hadzanie viny na teba zbavovanie sa zodpovednosti, ponorka odlubenie ai, no aj nieco co sa mohlo stat, hadka nevera urazky klamstva ai. Proste niekde vo vasom vztahu nastal medzi vami zlom. Niekde niekedy v istom bode sa zacalo nieco menit. Skus porozmyslat ci netusis kde? A napis viac. Vek. Ako zijete. Ako vychadzas s jeho rodicmi. Ako ziju jeho rodicia a ako sa k sebe navzajom spravaju ai

Katarinka1

No veď práve svokrovci nevedia nič, oni si také veci nevšímajú a ešte by si ho aj zastali. S jeho kamarátmi o tom hovoriť nechcem, keďže nieje rád keď s nimi moc debatujem, priam až žiarli, keď ma náhodou pred ním pochvalia, sami mu dohovárajú že čo by oni dali za to keby našli takú ako on. Nikdy som mu nič nezakazovala, možno aj tam je problém.. Inak už si to vysvetliť neviem.

Katarinka1

No veď práve svokrovci nevedia nič, oni si také veci nevšímajú a ešte by si ho aj zastali. S jeho kamarátmi o tom hovoriť nechcem, keďže nieje rád keď s nimi moc debatujem, priam až žiarli, keď ma náhodou pred ním pochvalia, sami mu dohovárajú že čo by oni dali za to keby našli takú ako on. Nikdy som mu nič nezakazovala, možno aj tam je problém.. Inak už si to vysvetliť neviem.

Iiiii

No, neverím tomu, že len tak sedia, pijú čaj a fajčia. Môže ísť aj o to, že ťa niekto očiernil pred ním a ty nevieš, o čo ide a on ti to nechce povedať, tak sa to pokús nejako vytiahnuť od svokrovcov, príp. o tých, ktorí by o tom mohli niečo vedieť. Isto poznáš aj niekoho z jeho kamarátov, ale tam by to bola chôdza po tenkom ľade.

Katarinka1

Neviem sama, najskôr do krčmy nechodil vôbec všetok čas sme travili spolu. Nechápem čo sa stalo, či to bude tým, že aj jeho kamaráti s ktorými chodí su slobodný? Neviem. Závislosť to nebude, zas to nieje až tak často niekedy je to len ,,pokec,, pri cigarete..

Iiiii

A prečo uprednostňuje kamarátov pred tebou? Chodí s nimi na pivo? Ty máš byť na vine, že sa on trápi, a preto si musí asi trochu vypiť, aby sa mu uľavilo? Pravdepodobne tu môže ísť o začínajúcu závislosť na alkohole. Ja som počas trvania vzťahu nikdy nepil, len keď sme boli napr. na svadbe, ale inak nie.
Možno strieľam úplne vedľa:-) Či?