Ahoje, zaujímalo by ma či ste už niekto o takýchto láskach počuli, stretli sa s tým, zažili?? .)
Kúpeľné lásky
Ideš napríklad do bazéna, v ktorom je termálna voda a je len na sedenie (plávať zakázané), tak potom čo máš robiť? S mobilom a s počítačom a s tabletom do vody asi nie, s knihou tiež nie, s klbkom a s ihlicami na štrikovanie tiež nie a keď tam ide človek sám, tak aby sa nezbláznil od nudy, tak sa tam s niekým pustí do reči. Hanblivý človek zase sedí, bojí sa ľudí a nejaký človek príde k nemu a pustí sa s ním do reči. A potom to už môže skončiť všelijako, ale však netreba odsudzovať, lebo keď budeš odsudzovať tých, čo to tak robia, tak automaticky pritiahneš k sebe takých, čo budú za tvoj spôsob života odsudzovať teba. A nebude pokoj a mier :)
Ej ty kurevnik , ja som to tusila ze ty sa tam chodis kurvit , ved ja viem tvoju IP adresu podla prispevku , no pockaj
Ja som uz v kupeloch stretol vela parikov.....aj niekolko takych lasok zazil (aj ked som zenaty) a nevycitam si to prave naopak, clovek oddychol nielen fyzicky ale aj psychicky a myslim ze mi to aj takpovediac zachranilo manzelstvo......"co sa stane v kupeloch to tam aj ostane" ...kto nezazil nepochopi
Uz ta svrbi psrenica , ze ?
Naco tam ides liecit sa alebo trtkat