Ahojte, aky mate nazor na cloveka, ktory ka,dy tyzden podava sportku, pripadne tipuje zapasy. Nie je to pritivne?
podavanie sportky a tipovanie
No, už keď si tak hovoríme pravdu, tak aj ja môžem povedať, že môj foter tiež vyhral aj väčšie sumy a helflo to. Čiže nejakú svoju logiku to má. On dával na baskebal, na remízy:-) To by sa mi nepodarilo asi ani vtedy, keby som videl do budúcnosti.
Ako sa hovorí: hlupák má šťastie.
Tak ja si tiež raz za mesiac dobijem na niké za 10 eur a podám si zopár tiketov na zápasy a ak nad tým premýšľaš a sleduješ šport alebo máš prehľad o tom na čo si ideš staviť nevidím v tom nič zlé, je samozrejme veľká pravdepodobnosť že nejaký ten zápas ujde ale ak sa ti podarí vyhrať nejaký väčši peniaz poteší to. Ak si to porátam mesačne si dobíjam za 10 (čo je mimochodom čiastka ktorú vie niekto prefajčiť a prepiť za deň), tipujem zhruba necelý rok dajme tomu že som do toho vrazil 120 eur a najvyšší tiket, ktorý sa mi podarilo vyhrať bol v hodnote 2550 eur takže sa tým dá privyrobiť a netreba hneď z ľudí, ktorí si stavia robiť závislákov zrelých na liečenie.
Môj otec tipuje a to preto, aby "zarobil" nejaké peniaze navyše, lebo furt je tých peňazí akosi málo. To mu nejako veľmi nevyčítam, hoci je to už u neho trochu aj závislosť, ale to neriešim.
My si doma závislosti veľmi nevyčítame:-) Aj tak je celý život o tom, že na konci Smrtka stojí, aby nás za odmenu popravila. Nejako ten čas treba "zabiť". Každý človek by mal žiť tak ako chce, lebo to je najlepší spôsob ako prežiť svoj život.
A estepridam ze ak si zena kupi oblecenire, alebo kabelku, ale zo svojho, zarobeneho a muz tipuje z pozicanych penazi, aj toje ok, ved to je snaha.
Ak si zena nieco kupi, ma z toho osoh, ale minut na tipovanie za 10 rokov 25 tisic eur, eur tak to je ok, a este k tomu ak si ich pozical tak to je uz ozaj prospesna snaha aby sa rodinamaka lepsie.
Nie je primitívne tráviť hodiny v obchoďákoch a kupovať si veci, ktoré ani nepotrebujete ale hentá má novú kabelku, šperky či kozmetiku tak musím mať aj ja však čo, že muž ťažko drie aby sa mali dobre on pravdaže je primitív ked raz za týždeň si podá niečo za drobné lebo dúfa, že zarobí viac aby bolo lepšie ...
Ja napr. nechapem preco ludia fajcia a predsa to tolki robia a minaju na to o moc viac penazi :-)
Ja len nechapem naco je dobre cely zivot, kazdy tyzden podat sportku a cakat. A keby jeden tyzden padaju aj kamene z neba musi ist a sportku podat, aj 10 km keby ma ist peso v dazdi.
Zorkacik podla mna moze... proste vsadim si na tym a pozeram ci vyhra...