Chodím do 6 triedy. No bohužial chalan ktorého ľúbim je v 9 triede. On je do mňa ( sám mi to povedal ). Zajta po škole mu chcem dať malú pusinku. Otázka: Mám? Kde? ( na pery,... ) Čo spravý?
Ďakujem za každú odpoveď, a vážne sa bojím. No počas prebiehania tejto veci chcem zahodiť stres za hlavu. A ešte nechcem aby nás videla vrátnička :-D
Prvá pusa?
Presne, neuháňaj ho veľmi aby sa potom nestalo v budúcnosti že sa budeš stále snažiť dobíjať mužov ty, malo by to byť opačne :-)
Skoda123-Nezúfaj, určite sa ti to podarí. Držím prsty. :) Veľa šťastia. :) A keď sa potrebuješ vyrozprávať, tak tu je na to miesto. :) To pomáha. :)
Ja mam 17 a nikto ma nikdy nepobozka lebo som skareda. Chcela by som aspon raz v zivote citit aky je to pocit ked ta chalan objime a pobozka. Skoda ze to nikdy nezazijem.
Ja som prvy raz pobozkal spoluziacku na licko v prvej triede ZDS na oslave mojich 7. narodenin :-)
Raz som videla také video, to bol cirkus a že jeden z diváčok sa malo postaviť vedľa sediaceho(bol z cirkusu) z boku a on jej ukázal na líce, že nech sa tam pozrie zblízka. Ako sa tam priblížila a bola dosť blízko, on tak rýchlo otočil hlavu a dal jej pusu(na ústa). Bolo to vtipné. HEHE. Tak toľko k tejto téme :)
netrtkaj sa s chalanmi, bo dopadne to zle!
No áno, momentálne sa vyhýbam akýmkoľvek vaším "kixom" v mojom živote.
michael067 lol takze tvoja zivotna tragedia je ze si sa vykaslal na potencionalny vztah v 8 triede na ZS??? pocuj, ty si stastny clovek :)
inak co by bola mlada ?? v 6 triede uz ma pravdepodobne menstruaciu takze biologicky je uz cas na taketo veci
Nepočúvaj reči že si ešte moc mladá, tieto mladé roky máš najlepšie na zľubenie/ najviac to ten človek prežíva. Samozrejme ale nezanedbávaj školu.
Ja som sa na to vykašľal v 8 triede keď sa o mňa zaujímala jedna deviatačka. Väčšiu kravinu som asi v živote nespravil a dodnes to ľutujem.