hrcka na prsniku :(

Príspevok v téme: hrcka na prsniku :(
levandulka1111

ahojte mam 21 rokov a dnes som si nahmatala malu hrcku na prsniku.zajtra si idem pre papier ku gyn na nejake vysetrenie do nemocnice, snad nebudem dlho cakat na objednanie :( velmi sa bojim co mi je. nikdy sme to v rodine nemali, ale kamaratke na to umrela mama, a ona ma 22, ma tiez hrcku a chodi na ozarovania nema uz vlasy a velmi sa trapi... som pomerne zdrava. mam celiaku, nejake alergie, a velmi slabu imunitku, casto beriem atb.. a k tomu este vela vela stresu zo skoly.. prosim, cita,a som tu na viacerich temach ze sa nemam hned plasit, ale nejako sa neviem upokojit :(

viva10

Najskôr to môže byť obyčajná cysta.S cystami sa nič nerobí, len sa sledujú alebo sa tenkou ihlou odsajú (to vtedy ak sú veľké alebo spôsobujú bolesť).

ma60

Nada5 - správne sa to volá fibroadenóm, je to nezhubné, ale záleží na pacientke, či si to dá odstrániť, alebo nie. Ja by som to dala preč, lebo keď to nechá, tak bude vždy ako na ihlách, či sa to nezvrhne.

nada 5

Ahoj,
upokoj sa , moja dcera si nahmatala po stuzkovej ako 19 rocna hrcku , nasledne sono , hned odobratie vzorky ihlou na diagnostiku - ta znela nezhubny nador fibradeon , porada s chirurgom a ten poradil dat von , jednodvova zalezitost , nema ani ziadnu jazvicku , pekne jej to spravili.
Neboj sa mlade dievcata mavaju casto nezhubne nadory , nic to nie je , niekedy to netrba ani operovat len sa to sleduje , neboj sa
Dcera ma tiez celiakiu aj je taka chorlavejsia , len sa neboj nic to nebude