Planujeme dieta a velmi by sme chceli dievcatko. Existuju nejake metody pocatia ktorymi sa to da ovplyvnit?
Chceli by sme dceru, ako na to?
naplánovať pohlavie sa nedá! to muž nesie informáciu o tom, čo sa narodí a on to nedokáže ovplyvniť, ide o jeho spermie.
V tejto veci by som poradila len jedno!
nájsť v sebe myšlienku, že mať dieťa je dar a niekto ho mať nemôže. Je jedno, či je to chlapec alebo dievča.
Človek by mal nájsť v sebe pokoru a nemal by si ešte vyberať, lebo sa môže stať, že nebude mať aj nič.
Nicky ba lol pokila viem vo vojnovych casoch sa skor rodia chlapci .. navyse toto su take jedna pani povedala na druhej strane mas statistiky..
Ovecka, pozri, ides na to moc vedecky. Ja som uviedla len priklad, ze kamoske to tak vyslo, ano, moze to byt nahoda, ale preco to aspon neskusit? A jednu korelaciu s tymi rychlejsimi/pomalejsimi spermiami by som tiez tak celkom nevedecky videla. Co som poznala z rozpravania pamatnikov zeny, co mali dieta z vojnovych cias po znasilneni, v drvivej vacsine mali dcery.
pre moralistov:
co vy viete mozno chcu dievca preto lebo uz maju 4. chlapcov .. tak ci tak je to ich vec.
Fakt nechapem ze niekto veri tym somarinam ze v case ovulacie a hlbka prieniku atd... ak by to tak bolo tak min by sa nasla korelacia - dlzka ftaka/pohlavie dietata. Co sa kyslosti tyka: ak to nedokazu spravit v labaku tak to kde sa mi ftak nachadza je uplne jedno saq sa to za tych par hodin uplne pomiesa a v labaku vedia spravit ovela lepsie podmienky, ale je ftipne ze zastancovia tychto metod tu v inych prispevkoch zosmiesnovali slecny ktore sa pytali ci mozu byt tehotne..
To je taka idiotina že až
ako na to? veď na to nejestvuje návod
vsetky tieto akoze zarucene metody nefunguju... to s tymi rychlimi a pomalymi spermiami takisto nefunguje... su na to studie ze nacasovanie alebo hlbka prieniku nijako neovplyvni pohlavie... je to zbytocna namaha. uz vidim ako to budete skusat a nahodou saq ta sanca je 49% takze to nebude az taka nahoda to bude dievca tak to budete sirit dalej ako overeny sposob...
ja som tiez chcel silou mocou chlapca tak som to pozeral vsade na nete a naozaj dokonca ani odstredivka a nasledna inseminacia skoro vobec nefunguju... tak som sa na to vyprdol a nechal na nahodu
Jedzte obaja vela kapusty a krumpiel a vyhýbajte sa banánom, parkam, klobasam, mrkve a cukete.
svojsky mimo zdraveho rozumu si tak akurat ty. Skoda ze tvoja matka neurobila s tebou to, co chces urobit s jej dietatom ak to bude chlapec, aspon trochu by sa precistilo ludstvo.
blba otazka v teme blba odpoved.
v dnesnej dobe sa pytat ako splodit decko zenskeho pohlavia je trochu mimo zdraveho rozumu lebo spravna matka sa bude tesit z kazdeho decka ci je to chlapec alebo dievca. Nebude si vyberat podla pohlavia. Nech je rada ze nejake sa jej zdrave narodi a nie este si vybera pohlavie ako zeleninu na trhu. To uz co za rozum ma zenska? A ked sa jej narodi chlapec tak ho da zabit ci preda ho? Nebude milovane lebo ma penis a nie vaginu medzi nohami?