Zdravím,
pred 3,5 týždňami mi začali príznaky podobné zápalu močových ciest. Trocha som cítil štípanie (nie silné) na konci močovej trubice, nemal som ale ani veľké nutkanie na močenie ani nič. Preliečoval som iba urinalom a urologickým čajom. O týždeň na to, sa mi stalo v škole, že som už cítil aj nutkanie na močenie. Ďalší deň som teda šiel k doktorovi. Skontroloval moč, ten bol negatívny. Ten deň to už aj prešlo a myslel som, že je potom. Ďalší týždeň som ale opäť cítil veľmi jemne pálenie, skôr pocit zimy, alebo také niečo, na konci močovej trubice. Trvá to doteraz. Netrvá to celý deň, iba vtedy ak som vystavený zime (napr. vonku, v chladnej miestnosti). Oblečenie nosím teple. Dnes, keď som sa šiel sprchovať sa mi na konci žaluďa, kde už začína močova trubica objavil opuch, mám pocit že to nebol opuch skôr hnis, ktorý po cca hodine zmizol(bolestivé to nebolo, nevšimol by som si to, keby som sa nešiel osprchovať). Sexuálne prenosné choroby určite nehrozia, keďže nie som sexuálne aktívny. Aj druhá vzorka moču zo včera dopadla negatívne.