Ahojte baby, prosím o pomoc...už som z toho na nervy lebo som tak veľmi zmätená. Prvý sex son mala v 17, teraz mi je 18. Masturbovala som asi od 15 a vždy som dosiahla orgazmu. Bola som s s priateľom už od 15 ale boli sme do mojich 17 ďaleko od seba, stretli sme sa až v 17. V ten deň som mala prvý krát sex a popravde si to veľmi nepamätám lebo som bola emočne mimo, len viem že to iba bolelo aj keď to robil jemne...on to robil tiež prvý krát. Od vtedy sme mali sex veľmi vela krát ale nikdy som nemala orgazmus...on sa veľmi snaží a robí všetko a nie krátko...ale ja sa akosi neviem odreagovať. Stále ma to bolí a nič nejak necítim. Používame kokosový olej ale aj tak ma to bolí a ani neviem prečo som tak suchá, lebo nikdy keď som so to robila sama som nemala so zvlhčením problém...viem že to znie trápne len ja to fakt chcem vyriešiť a je mi trápne o tom hovoriť s gynekológom. Priateľa veľmi milujem a vidím že ho to trápi a nechcem aby nás po čase vzťah omrzel keďže myslím že sex je veľmi dôležitým faktorom...vidím na sebe že som podráždená. A častokrát som ho za to obviňovala a vždy ma to potom desne trápi...viem že orgazmus je pre ženu veľmi podstatný...ja sa proste neviem pri sexe uvoľniť a mám pocit že ani on, stále má nejaké stresy a ja tiež...potom začnem premýšľať o tom že čo by si o tom myslel môj otec ktorý ho nenávidí...potom začnem premýšľať o tom že ako dokončím ročník a tak...neviem sa sústrediť na neho a mám aj pocit že nebývam nikdy nadržaná lebo vien že aj tak nebudem mať orgazmus...je to začarovaný kruh...baby pomôžte mi prosím..viem že je to hlúpe...len on sa nemá koho spýtať a ja sa s inými mužmi rozprávať nemôžem a nemám sa koho spýtať naživo, žiadne kamošky nemám. Chcem si tento vzťah naozaj udržať a viem že k tomu je potrebné tento problém vyriešiť... Za rady vopred ďakujem