Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťah na diaľku

vierkavie

Aluska ty ako tvojho chlapa kontrolujes? Lustrujes mu mobily a PC a vrecka a hladas cudzie vone a vlasy na jeho satach?

aluska24

vzťah na diaľku vydrží len ked dvaja začnú okamžite spolu bývať ked ste študenti nemáte peniaze na byt vykašli sa nato tiež som mala chalana z iného mesta a stroskotalo to na tej dialke . Proste ale aj tak by som už do vzťahu na dialku neišla nemožeš si chlapa skontrolovať nevieš či tam niekoho nemá proste aj čo mám skúsenosť aj z okolia tak všade mali chlapi druhú ....

vierkavie

Vztah na dialku vie strasne boliet a zvacsa konci uspechom len vtedy ked obaja partneri maju konkretny plan do buducnosti kedy a kde zacnu spolu zit. Bez takehoto planu je vztah na dialku len utrpenim bez konca

dedadeda

Má, len tomu musíte obaja veriť. Poviem ti môj príbeh, možno ťa motivuje. Ja som pred štyrmi rokmi stretla chlapca z indie, a hrozne som sa zamilovala, aj on...len ja som neverila že sa dá byť takto spolu...on ma nakoniec presvedčil. Čakali sme dva roky na stretnutie. Bol síce z bohatšej rodiny, ale aj tak potreboval oveľa viacej peňazí..trvalo mu okolo dva roky našetriť a to aj ja som mu posielala peniaze, ktoré som si odbrigádovala...a to nehovorím o vízach. Každý večer som plakala, lebo som sa bála že strácam čas...tak veľmi to bolelo že sa to nedá ani predstaviť...potom sem prišiel, prvé stretnutie bolo neskutočné...odpadla som na letisku :D potom som o tom povedala rodine...polka rodiny ma odpísala (rasizmus) nechceli odo mňa prijať ani pre nich upečený koláč, so slovami že nechcú dostať tropické choroby...nechceli sa do mnou ani stretnúť...babka dokonca povedala, že sa bude modliť aby odišiel z európy naspäť...a po mesiaci ako sem prišiel (do Viedne, sú tam pre nich lepšie podmienky aj čo sa týka práce, aj ja som sa tam chcela s ním usadiť) musel odisť lebo mu veľmi ochorela mamka. V Indii je mama viac než Boh, preto odišiel, a hlavne má len jeho a ďaľšieho syna ktorý je v armáde...musel tam ostať rok, ale vtedy som vedela že je to koniec. Mamka už bola ok, ale mal problém sa sem opätovne vrátiť. Ale podarilo sa. A to som už jeden deň povedala že sa musíme rozísť...ale podarilo sa. Teraz už sme zasnúbení a vybavujeme svadbu v Indii. Rodičia ho milujú, rasistická časť rodiny nás už prijala, lebo pochopili že on sa správa lepšie ako trištvrte chlapov zo slovenska...a o tej rozdielnej predstave...treba nájsť kompromisy. Čiže chcem ťa fakt podporiť..ak srdce hovorí že je ten pravý tak to zmysel má...ja som pred troma rokmi presne hľadala podporu ako ty, preto ti chcem pomôcť. Porozprávaj sa s ním ako vážne to myslí. Ak sa milujete, choď do toho a ver že neoľutuješ. Prispôsob sa mu, ver že ti zle nechce. Ani čo sa týka bývania. Aj ja som sa vo veľa veciach prispôsobila, vtedy som to brala ako rozkazy a to že on musí mať pravdu, ale teraz vidím že to chcel pre moje dobro, a neľutujem ani tých vyše 1000 od samoty preplakaných večerov. Zapamätaj si že tie najkrajšie veci si vyžadujú najviac úsilia a pokory. Zvolenie si jednoduchej cesty môže byť bezstarostné a bez námahy, ale výsledok je oveľa menší. Dúfam že som dokázala že dá sa, keď sa chce, že som ti pomohla a motivovala. Prajem šťastie v láske a nech sa vám darí.

Skapacina

Co ja viem... Pre mna by to vyznam nemalo, lebo chcem s tym clovekom byt ked ho lubim a chcem ho vidiet lebo som s nim stastna. A nemusime byt stale spolu od rana do vecera 7 dni v tyzdni, rada som aj sama. Ale ten pocit ked zaspavas pri milovanom cloveku je na nezaplatenie.