Čaute. Mám 15, výšku 185 a 64 kg. Chcel by som pribrat trochu svalov aj tak všeobecne. Čo mám jesť alebo robiť? A keď priberiem tuky a začnem cvičiť je to lepšie ako keby som cvicil chudy? Za odpovede ďakujem.
Čo jesť/robiť, aby som pribral?
Vykasli sa na to. si taký typ, časom sa može zmeniť. Jedz čo ti chuti, rob čo ti chutí, bud veselý a stastný. Sak si pridaj kolaciky, cokolady,
Mastný chlieb, ked ti bude chudit.Ved sa este vyvijas, ked si mladý až do 30 rokov.Neuvažuj nad tým Pkný deň
zacni brat vitamin B12, urcite priberes, lepsie su v tekutej forme, mal som kvapky z vitarian.sk
V 16 rokoch som mala podobny problém. Pomohla mi Milgama N. Jednoducho som zašla do lekárne a oni mi ho dali. Ešte sa pýtali, či chcem injekcie alebo tabletky. Vybrala som si injekcie, aby som sa mohla uliať zo školy. 2 týždne som chodila obden k detskej doktorke, kde mi podávali malú injekciu a strašne to štípalo. Dodnes netuším, koľko to stálo, ale pomohlo. Do dvoch týždnov mi spevneli kosti, chrbticu som mala pevnejšiu a zdvihlo sa mi sebavedomie. Dokonca som sa prihlásila na hipoterapiu - liečba koňmi. Jedavala som všetko to, čo ostatne decká.
Raňajky, obed a lahká večera. Pribera sa z krupicovej kaše.
ee tuky sa premienaju na svaly iba tak ze ich vyseries z toho yrastie rastlina a tu zjes a potom ti narastu svaly... nema zmysel na silu priberat tuk... najdi ssi na nete kolko bielkovin muss denne zjest atd samozrejme musis jest viac ako spalis inak svaly nepriberies a hlavne musis cvicit.
toto vsetko ti povedia vo fitcentre, kup si tam aspon par hodin a mas to