Čo jesť/robiť, aby som pribral?

petuliatko

Vykasli sa na to. si taký typ, časom sa može zmeniť. Jedz čo ti chuti, rob čo ti chutí, bud veselý a stastný. Sak si pridaj kolaciky, cokolady,
Mastný chlieb, ked ti bude chudit.Ved sa este vyvijas, ked si mladý až do 30 rokov.Neuvažuj nad tým Pkný deň

Gima

V 16 rokoch som mala podobny problém. Pomohla mi Milgama N. Jednoducho som zašla do lekárne a oni mi ho dali. Ešte sa pýtali, či chcem injekcie alebo tabletky. Vybrala som si injekcie, aby som sa mohla uliať zo školy. 2 týždne som chodila obden k detskej doktorke, kde mi podávali malú injekciu a strašne to štípalo. Dodnes netuším, koľko to stálo, ale pomohlo. Do dvoch týždnov mi spevneli kosti, chrbticu som mala pevnejšiu a zdvihlo sa mi sebavedomie. Dokonca som sa prihlásila na hipoterapiu - liečba koňmi. Jedavala som všetko to, čo ostatne decká.
Raňajky, obed a lahká večera. Pribera sa z krupicovej kaše.

0vecka

ee tuky sa premienaju na svaly iba tak ze ich vyseries z toho yrastie rastlina a tu zjes a potom ti narastu svaly... nema zmysel na silu priberat tuk... najdi ssi na nete kolko bielkovin muss denne zjest atd samozrejme musis jest viac ako spalis inak svaly nepriberies a hlavne musis cvicit.