som mlada. Posledne dni sa mi točí hlava. z čoho to môže byť?
z čoho to môže byť :(
na chrbticu si vygooglite cviky... možte ich precvičiť aj pri sedení za PC... a treba dodržiavať pitný režim , no a je vonku hnusne počasie z toho tiež sa može hlava krutit , pred očami zahmlievať...
www.youtube.com
tu si pozri ako si môžeš premasírovať krk sama. Ak si spomenieš na telesnú a na rozcvičku, určite nezaškodí sem tam si aj zacvičiť doma (hlavu dole a hore 10x, hlavu naľavo a napravo 10x, ramenami krúžiť dozadu).
kavu nepijem
mala som stym problem tiez v 21 ,, sa mi zacala tocit hlava..ale nemala som internet tak som bola z toho vyplasena ,ze mam nieco vazne , ale to nic , je to krcna chrbtica a malo tekutin ,,, no musis sa nejak donutit ,pit dva litre denne .. a s tou tocivostou ti neviem poradit .. mna to tak nejak same preslo .ale viem ,ze som bola aj na masazi ,to mi pomohlo . a tak. nejak som tomu prestala venovat pozornost .. nic som na to nebrala ... a este sa opytam pijes kavu ? mne sa po kave tocivost zhorsila ,tak som ju vysadila .. a ked ja milujem kavu ,pre chut tak pijem bez kofejnovu . :)
mam 21 a je fakt že málo pijem. Nechce sa mi, pokiaľ nepijem niečo čo mi chutí, tak pijem málo alebo nasilu, a s tou krčnou chrbticou to tiež môže byť pravda lebo to mám tiež s tým problém. Ako si s tým mám pomôcť?
kolko mas ? moze to byt hlavne krcna chrbtica , mavam to aj ja .. a pitie malo tekutin ..