som strasna cintlavka

Príspevok v téme: som strasna cintlavka
angel 12

zdravim, moj problem ,je ze si vsetko strasne pripustam k srdcu :( a nechcem , obdivujem ludi ,co ako keby nic necitli a neriesia veci do detajlu a akobe sa ich nic nedotykalo , mna sa dotyka vsetko kazda malickost a hlavne zlo na tomto svete, staci ,ze nedopatrenim nieco zahliadnem na FB alebo v spravach a to ani nepozeram ,ale niekedy ked omylom pustene a nestihnem prepnut .. mam potom strasne depresie :( mozem o sebe povedat ,ze som nevyrovnany clovek ,ale to som domalicka ,takze som stym stotoznena .. ale neviete niekto nieco poradit ,aby som bola nad vecou a neriesila kazdu hlupost ?... inak mam pocit ,ze som aj mierne paranoidna ,,, staci ,ze mi milovane osoby nezdvihnu telefon som na nervy ., hned myslim na to najhorsie .. obdivujem svoju kamosku napriklad, ked jej dieta nezdvihne tel aj dve hodky a ona je kludna .. ved ci by sa mu mohlo stat ???? ze co ??? ved na tomto svete uz vsetko mozne :( neviem .. neviete poradit nejake tabletky na otupenie citov ? diky ..

Anny46

Je to v poriadku, psychopat by si bola vtedy, ak by sa ťa to nedotýkalo :)
Si proste možno trochu viac citlivá, ale každý sme iní, podĺa mňa sa rozhodne preto nedávkuj tabletkami. Musíš sa proste zmieriť s tým, že svet nie je ružová záhrada, ale veľakrát nepríjemné a chladné miesto a chovať sa tak, aby si to seba tento smútočný pocit nemala :) V tomto je veľmi dôležité sa jednoducho odosobniť od toho - odpusti ľuďom a situáciám, ktoré ťa rozosmutnili a musíš ísť ďalej :)

egreg

clovek v dnesnej dobe hlada tabletku uz hned ako raz zakasle lebo mu srdce sa trocha zastavi...clovece kam sme to dospleli, ved sme na psychiatriu ako stvoreni!!!!!