Zdravím vás, máme už dlhšiu dobu problémy so susedom, presťahovali sme sa z mesta a bývame na dedine, náš sused je príklad starého dedinského zadubenca musí vedieť o všetkom a vo všetkom musí robiť naprieky... je chorý na hlavu, (nakúkal nám neustále do záhrady) a keď sme opravovali plot aby nám nevidel do záhrady vyhrážal sa že nám ho rozbije, niekoľko krát sme na neho volali políciu kvôli jeho vyhrážkam, dokonca keď nás vykradli polícia ho podozrievala, že to bol práve on (kedysi pracoval na železnici a bol viac krát podozrivý z vykrádania vagónov a podobne) lenže nešlo mu nič dokázať pretože ho kryla jeho žena a podobné zážitky. No a teraz sme si kúpili psa, má 9 mesiacov a je to plemeno rodézskeho ridgebacka, väčšinu dňa je s ním vždy niekto doma lenže sem tam sa stane že s ním nemá kto zostať a tu nastáva problém, že sused ho provokuje, sám som ho niekoľko krát z balkóna načapal ako po ňom hádže kamene, provokuje ho s nejakým hlasným sprejovým klasónom a podobne a pes samozrejme reaguje štekotom vždy keď ho počuje alebo vidí v záhrade ale nešteká so zámerom ho napadnúť len sa ho bojí pretože mu sused robí zle. Čo s tým prosím vás robiť, môžem sa voči tomu nejak brániť? Myslíte že nejak pomôže polícia? Pokiaľ ho neprovokoval tak si suseda ani nevšimol. Som už úplne v koncoch a neviem čo s tým.
problémy so susedom
ANGEL-DEMON do ustavu asi nepojde ale ak nieco znici tak sa da vymahata nahrada skody.. navyse takyto ludia by asi nechceli aby nahravku dostali pan farar...takze maju hned material na vydieranie
vikky akoze ona tam nebyva sama ale s dcerou? ja by som sa s nou nesral... mozes napr ked si v praci nechat zapnutu cirkularku a podobne to takych starych paprdov vytaca... len si zisti predpisi aby si nesla proti zakonu. Hluk byva lokalne obmedzovany
ako bolo napisane nižšie.. nainštaluj kameru... na svojom pozemku ju mozes mať... ak je jedno miesto z ktoreho hadze cez plot stale niečo nasmeruj ju tak aby to bolo vidiet,.. najlepsie by bolo keby ten debil tu kameru nevidel... a potom to mozte policii predlozit ako dokaz a nech ho zavru do ustavu ked je debil alebo nech si s nim robia dačo...
Ovecka ,s tou vodou som ju raz ospricovala a potom ma jej dcera skoro dala zavriet ,vraj skoro dostala infarkt a vecer uz cupitala do kostola . Nechapem naco je to dobre takto takto zbytocne nicit nervy druhemu asi nema co robit ,ale ona nici zivot kazdemu v okoli ,,bosorka stara""no dufam ze raz sa jej to vrati ,ale uz ani tomu moc neverim ,
vikky to mas v pohode... taky stary clovek sa nevie branit .. na tvojom mieste instalujem kameru a zverejnujem samozrejme anonymne to jej vycinanie... mozno sa stane slavna ako melisko...
horsie su zakerni pricetni ludia ktori nejdu na to primitivne ale s rozumom neporusuju zakon ale su nervny kde sa da a ked ty nieco porusis hned volaju policiu atd. a robia so seba obete... na taku babku ti staci kupit agresivneho psa alebo ju pospricovat vodou atd...
No uprimnu sustrast ,ja pri takej susede zijem uz 10 rokov ,cely den spehuje a ked odideme z domu polame nam stromy co mame pri plote znici naco dociahne ,doniesla sliepky ,ktore k nam pravidelne prelietaju ,vsetko nam vyhrabu ,ma asi dvacat maciek ,ktore spinia kade chodia deti na dvore sa necitia bezpecne a mna to uz tiez nebavi ,nic nevybavis ako ja ,vraj je to stary clovek a on to tak ani nemysli je hrozne zla a zakerna ,ked sme vonku a nikto nie je okolo tak nas pouraza do krvy a deti aj sa ich bojim nechat samich na dvore ,nasjradsej by som to predala a odisla prec ,neviem co dalej ale nespravis s tym nic ,mi sme uz boli vsade ,slubovala hodila nevinny ksicht a robi to aj nadale.Tak vela sil ti prajem
pochybujem ze sa s tym nieco spravi... inak naco ste si kupovali psa s takym susedom... este vam ho otravi..
ja mma tiez drbnute suseda a nebyt mojej starej uz by som s nim nemal problemy ale ona je proti tomu aby som do toho tahal pravnika...
Nahraj si to a s nahravkou sup na policiu. Ci uz schvalnosti, alebo ako toho budes mat viac tyranie zvierata. A pocitaj s tym, ze ti ho skor ci neskor otravi.