Zijem s partnerom,mame 1 dieta.Ja som na materskej Problem je ten ze partner je nezodpovedny Nedokaze nic z vyplaty usetrit.Za cele 3 roky co spolu zijeme nedokazal odlozit ani cent!.Mne peniaze nedava,vyplatu dostane kazdy tyzden a necha si peniaze u seba.
Najomne platine kazdy mesiac s omeskanim.Uz nas vyhodili z 2 podnajmov.Bojim sa ze sa to skor ci nesjor zopakuje.Mam plne zuby stahovania sa.
Byvalemu prebajimatelovi este splaca dlh za najom(aj to vselijako ako ma peniaze)
+ma dlh v providente(nie vysoky),a este dalsiu pozicku dlh okolo 500€, aj na kablovke neviem kolko cez 300€?
Mam cakat a dufat ze sa takyto clovek zmeni alebo pobalit kufre a zariadit sa sama?.
Nezodpovedny partner.Ostat a dufat ze sa zmeni alebo odist?!
jetotak alias akodalej30
Ak ti nestaci tych niekolko rad,ktore si dostala v prvej teme,tak ti nepomoze ani dalsich 20 nových tem ktore budes zakladat zas a znovu
Vzdy dostanes tie iste odpovede.
Alebo napíš narovinu aku odpoveď cakas a ja ti to s radostou od teba skopirujem a napíšem.Pretoze ty mas v hlave jednu odpoved ktora sa ti tu zatial nedostala.A na tu cakas.
Smola dievča
na co cakas, kym sa/teba, vas vsetkych zatiahne do jeho dlhov, o ktorych ani netusis, ze ich ma?
prizivuje sa pri tebe a decku, vyhovuje mu to takto
osamostatni sa, daj si o vyzivne a peniaze si odkladaj pre seba a dieta do buducna, na horsie casy, ver tomu ze ako matka s malym dietatom budu
a naco tu temu zakladas druhykrat?