Viete nejako pomoct

Príspevok v téme: Viete nejako pomoct
Mladusik96

Ahojte. Zacnem asi tak ze moja byvala s ktorou som sa dal po mesiaci do vztahu sme boli spolu sice len 2 mesiace ale bolo to magicke. No stali sa okolo toho hovadiny a zaroven dialka a rozisli sme sa. Plus sme boli ovplivneny tou istou osobou a nejako to bolo blbe. No stretavali sme sa nadalej a ja som to zacal hrat na ego ze som ju nie vzdy iprimne lubil a podobne. Prestali sme spolu komunikovat na mesiac a pol. Po tejto kratkej dobe som si na nu spomenul a napisal jej. Necakal som ze sa to dobre vyvinie a stretli sme sa. A potom sme sa aj vyspali spolu. Mne sa city vratili. Neskor sme sa stretavali viac a viac. Postupne ako plynul cas zacala mi pisat ze jej chybam a podobne. Ona je na vyske a ja pracujem ako prevadzkar. Moc casu na seba nemame ale ked je tak byvame spolu. Problem ke v tom ze ja aj ona sme taky ze nas vela veci omrzi. Ja ju stale lubim ale dakedy ma nenapadne jej napisat tym ako mam malo casu a ona taktiez. Tazke je aj to ze sme zase daleko od seba. No aj ja aj ona citi ze raz budeme spolu len to teraz nejde. Pravdaze to beriem s rezervou. Co si o tom myslite? Je dobre niekedy cakat? Ked si s clovekom rozumiete. Prosim komentare ako ci som blby a pod si vynechajte je to normalna tema s otazkami

Mladusik96

Prosim? Takuto temu som zalozil prvy krat neviem odkial mas? Temy ktore som sem pisal predtym boli uplne o niecom inom