Vycitky svedomia

Príspevok v téme: Vycitky svedomia
vycitka

Zdravim, stala sa mi pred par dnami neprijemna vec a nemam sa s kym o tom porozpravat. Mam priatela uz vyse 2 roky, nas vztah je uzasny, aj ked sme si uz presli nejakymi hadkami a krizami. Tento vikend sme oslavovali kamaratove narodeniny a vypila som toho viac nez by sa patrilo. S priatelom som sa samozrejme preto pohadala, lebo on sa na mna nahneval a ja som ho za to obvinovala, ze mi kazi zabavu. Potom siel domov a ja som sa dala stiahnut este kamaratkou na jeden byt, kde bolo par ludi a medzi nimi aj moj byvaly spoluziak zo strednej. Zvitali sme sa, lebo sme sa dlhu dobu nevideli, pokecali sme a potom sa este trochu dalej pilo. To som uz bola hotova a este som si k tomu aj udrela hlavu (nic vazne, len mensia hrca), ale v kombinacii s alkoholom ma to este viac vyplo. Preto som si lahla na postel a vedla mna lezal aj podnapity byvaly spoluziak. Z tohto okamihu si pamatam uz len naozaj zablesky, ale viem ze ma zacal dost obchytkavat... K nicomu nedoslo, tym som si 100% ista, v tom stave aj keby som chcela, tak by to neslo. Len ma dost vyrazne chytal za prsia, stehna a podobne... Ja ani neviem ako som na to reagovala, viem len, ze som po chvili nabrala vsetky sily postavila sa a odisla spat inde. Hned nad ranom som si bez slova zavolala taxi a vytratila som sa. S priatelom sme si ten vecer vysvetlili, ospravedlnila som sa mu za moje nevhodne spravanie a odpustil mi... O tom co sa mi vsak stalo, som nepovedala a teraz sa trapim a mam velke vycitky svedomia :( Sice k nicomu naozaj nedoslo, len spoluziak vyuzil hlupo situaciu (nerozumiem preco, nikdy sme k sebe neprejavovali nejake sympatie a vedel ze som zadana). Citim sa strasne poskvrnena a vinna za to, ze som to s tym alkoholom tak prehnala, ze som si v tej chvili vobec neuvedomovala zavaznost situacie. Bojim sa, ze to ten spoluziak roztrubi, ze som sa nechala chytat a bohvieco. Priatela by som nikdy nepodviedla, velmi ho milujem. Neviem ale co mam robit, ci sa na to vykaslat alebo co... Mozno budem vyzerat ako prilisna "poctivka", ale s neverou mam bohate skusenosti zo vztahu s mojim byvalym priatelom, preto mi je len z pomyslenia na to zle. Byvaleho spoluziaka uz samozrejme nechcem ani vidiet a nechcem sa ani pripominat. Stalo sa uz niekomu nieco podobne? Dakujem velmi pekne za pochopenie.

0vecka

Ipsilon aby nedostal po papuli frajer ... mne sa to tiez stalo omakavam nejaku zensku ktora sa ani nebranila zrazu pride nejaky intelligent ze je to jeho frajerka a ze co si dovolujem :-D a ze ma ide zbit .... no nakoniec ma nezbil :) ... inak neviem ako si to tito ludia predstavuju predsa za to ze sa nieco dialo nemoze ten chlap ked ani netusi ze je slecna zadana a aj ked tusi tak to nieje jeho vec.

Ipsilon

K téme len toľko, že keď mu to povieš, tak možno po ústach nedostaneš ty, ale ten chlap, hoci pod vplyvom alkoholu sa ľudia menia na menej humánne tvory.
Ja to poznám veľmi dobre, lebo môj otec mal 6 súrodencov, ja mám 7 dospelých súrodencov. Proste oslava pomaly každý deň:-) Meniny, narodeniny, krstiny, svadby, pohreby a tak ďalej.

celebrita FB

Asi pomôže, keď pôjdeš na spoveď, pokiaľ si veriaca. Aj ja sa už chystám. Ale ako sa hovorí, priznanie je poľahčujúca okolnosť. Priznať sa aj tomu, komu si ublížila.
Čo bolo, bolo a už sa tým netráp. Hlavne ži tak, aby si nerobila veci, z ktorých máš zlé svedomie. A bude dobre :)

mascha

myslím,že dôvodom prečo si sa opila bola aj hádka s priateľom,možno si nemala pravdu a pocit viny si chcela utopiť v alkohole,aj keď to považuješ za poriešené, analyzuj lebo spúšťač hádky sa môže znova opakovať

oktobrova

Na to sa mozes vykaslat, co si kto o tebe mysli. Ty vies o sebe, aka si a to je hlavne. Taketo veci sa stavaju, nic si nevycitaj, nemas si co.

vycitka

Ano, ten alkohol ma mrzi samozrejme tiez, to je jasne... prestrelila som to a viem, ze si nabuduce budem davat velky pozor... na alkohol sa vyhovarat urcite nechcem, ale bohuzial som naozaj nebola v pricetnom stave... ale trapi ma hlavne ta prva vec, viem ze sa nic nestalo, ved chvalabohu, ale proste ma to stve... a uz vobec nechcem vyzerat ako nejaka, co sa vala s kadekym, ked sama dobre viem, ze taka nie som a nikdy nebudem. Ale asi mi prilis zalezi na tom, co si myslia druhi... Jednoducho mi to ublizilo. Aj tak dakujem za reakciu.

Taro

Na tvojom mieste by som mu o tom asi povedal pravdu určite ho to nahnevá ale inak ta to bude zožierať a ak sa dozvie od niekoho iného už ti nebude nikdy dôverovať :)

oktobrova

Neries kraviny, co bolo, bolo, ved sa nic nestalo. Horsie je, ze si nevies uhlidat ten alkohol, nic ine. Ja som si myslela, ze to ta mrzi. Nestresuj a tes sa z pekneho dna. :)