Stres rozčúlenie a nervy v Tehotenstve

Príspevok v téme: Stres rozčúlenie a nervy v Tehotenstve
Monitaa

Veľmi ma trápi som v 23 týždni tehotenstva a poslednom obdobi som mala kopu stresu ,hadiek, veľmi som sa ľahko rozčúlila bola som pajedná a hlavne som si aj pokričala, mali sme s mužom takšie obdobie kvoly sťahovaniu lebo moja rodina snami nespolupracovala a ešte nám to viacej zatažovali ,boly tak arogantni že mam voči ním do teras nenavist a zlosť ked ich len vydím hlavne na surodencov čo su ešte rodičovskom dome od kial sme odchadzali s mužom ,dnes sme s mužom prespali poslednu noc v rodičovskom dome , uš dnes odchádzame do našho nového domčeku :) Myslite že by tie hátky čo som zažívala mohli ubližit niako babetku lebo kelo razi aj silno kopkalo pri tom stresovom obdobi a veľmi ma to trapi čo som za tie týždne zažila či som mu niako neubližila v brušku , myslite že sa ešte da všetko napraviť do toho porodu ked uš budem kludná a spokojna a uživat si tehu aj s mužom ????:)

0vecka

nie naozaj nepochopim co je stresujuce na tom zobrat svoje kramy nalozit do dodavky a na inom mieste ich zase vylozit...

darinusik_nov

Nemyslím že by si nejako ublížila bábätku ale dávaj si na to pozor prosím ťa a ešte pre také prkotiny ako je sťahovanie.Ty lež s vyloženými nohami teraz týždeň

0vecka

Noelinka ja som sa za poslednych 5 rokov tri krat stahoval a neviem co je na tom akoze stresove? ok je to makacka ale stress to urcite neni. Je to len nervne ze clovek absolutne nevie nic najst

Noelinka

Ovecka samozrejme že sťahovanie je veľký stress už som to x krát zažila

Pre zakladateľku témy neboj stress ti nijak neublížil bábätku pre pokoj duše chod za lekarom na vyšetrenie jedine čo môže zle robiť je vysoky krvný tlak pri strese ale teraz už nemysli na to a užívaj si to a buď pokojná

0vecka

odkedy je stahovanie nejaky velky stress????

inak jasne ze to moze ublizit ale nemyslim si ze by si bola az tak nasrana aby sa nieco stalo