Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vlas

Ernesto

Mne sa uz stalo, ze aj ked som si niekolko mesiacov nevrzol, tak som si pri chcani nasiel v spodkoch dlhy zensky vlas. Byvam so spolubyvajucimi. Dobre som sa na tom vzdycky pobavil /stalo sa mi viackrat/, ze keby som mal akurat frajerku, to by bola radost toto vysvetlovat :-D

hanzel

Automoto :DDDD
palec hore :D
Vlasocnica, na tu hubku sa mohol vlas dostat hocjako, napr. na navsteve u vas nebola jeho ci tvoja sestra, kamoska? Vies clovek sa obtrie alebo si upravi vlasy a spadnut mozu hockam. A ked napr. jeho segra bola u vas v obyvaku na kavu, precesavala si vlasy, ako letia jeden mohol aj viac padnut jemu na oblecenie, vecer siel do sprchy a ako sa vyzlieka tak vlasy padaju na zem, na ine veci v kupelni a jedna mohla padnut tam alebo zostat na jeho tele a tak sa dostat na hubku. Pripadne jemu mohla mokra hubka padnut v kupelni na zem kde boli vlasy z vasich navstev ved aj navstevy potrebuju chodit na wc nie? Pripadne sa tento vlas mohol dostat na jeho oblecenie z prace od kolegyn, z obchodu na nakupe, z autobusa ci len tak od nejakej okolo prechadzajucej susedy vo vytahu. Ludom vlasy padaju to je normalne predsa. Ak najdes tych rovnakych vlasov v byte viac a casto vtedy je cas na varovny prst a moznost z podozrenia z nevery kym ty niesi doma.

automoto

Je taky vtip muz ma ziarlivu zenu
Pride domov a zena ho podozrieva z nevery. Obzera mu kabat, cierny vlas... zena nato... po sadzi ste sa valali, po sadzi?!!
Na druhy den blond vlas...po slame ste sa valali po slame,po slame?!!!
Na treti den, cerveny vlas....mokry byt mala ze zhrdzavel?!!!!
Na stvrty den....ziaden vlas... tebe aj holohlava dobraaa?!!

Biela Kobra

Ak vravíš, že ste stále spolu a jednoducho by to nestíhal a nemáš žiadne iné dôvody podozrievať ho z nevery, tak sa na to vyprdni. Ako by si sa cítila ty, keby on našiel mužský vlas niekde na tvojich veciach a začal ťa podozrievať?

Ak by sa to opakovalo, nedus v sebe pochybnosti a proste sa s ním porozprávaj. Možno nakoniec zistíte, že od tohto bytu má kľúče aj niekto iný :)

vlasocnica

Mozno debilna nahoda,ze sa to z vonka dostalo na tak blbe miesto...do sprchy na jeho spongiu....tak bol taky polodlhy ale hnedy....a ja s uplny blond a on ma vlasy kratke....ale to je jedno asi,mozno riesim kravinu

vlasocnica

Mhd nechodi,navstevu doma nemal,taky mame rezim,ze to by asi nedal...nestihal by...a aj tak sme stale spolu...jedine ze by si doobeda odbiehal domov na prietrtky,ale tomu neverim....nemam ziadny dovod mu neverit...preto som to s nim neriesila....ale tak zarazilo ma to...v sprche na jeho spongii

ANGEL-DEMON

ja som si nasla ryšavý vlas na tričku ktoré sa mi v izbe sušilo.... ešteže bývam sama, nemám koho podozrievať z nevery... :-/
a aj teraz som otvorila okno a na mojom vonkajšom sušiaku je zachytený blond vlas .... to človek ani nevie ako sa k nemu vlas inej farby dostane....