Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co s takym chlapom?

Príspevok v téme: Co s takym chlapom?
Martinka777

Ahojte,

chcem sa podelit o svoj pribeh a zaroven poziadat o radu. Pred dvomi rokmi chcel jeden moj kamarat odomna "friends with benefits".. Samozrejme som ho odmietla. Pochopil. Bavili sme sa spolu dalej, ale uz nie na takuto temu. Problem nastal teraz, po takmer troch rokoch, ked som zistila, ze som sa do neho zalubila. Co mam teraz robit? Ist do vztahu s clovekom, ktory mal zaujem len o FWB?? Co ked ma zase bude chciet len na toto, pritom ja chcem vztah, rodinu.. Predsa uz mame obaja 29r, uz by bol aj cas na zalozenie si rodiny (aspon podla mna)

Dakujem

ANGEL-DEMON

darius... prosím ťa, to čo za bludy tu píšeš...????
práveže je dobré si takéto veci ujasniť hned, nie po 10 rokoch vztahu! kedy zrazu zistia ze maju rozdielne názory na niektoré vážne životne veci...je lepšie sa vrátiť z kratšej cesty ako po 10 rokoch si trieskať hlavu o stenu za márnenie času s niekým uplne zbytočne.. predstav si že ja som tá ktorá deti nechce.. a ked som sa stretla prvýkrát s nejakym chalanom hned na mna vybalil "chcem si už najsť priatelku, chcem rodinu, deti..aspoň 2 dievča a chlapca" a ja som mu len zazelala aby sa mu to splnilo a našiel čo hladá....

darius7777

Hlavne mu prosim ta nehovor ze si chces zalozit rodinu lebo na 99 % zdrhne od teba , vazny vztah je fajn ale deti nie kazdy chlap chce,

Ernesto

to bolo 3 roky dozadu. tak ako sa zmenil tvoj pohlad na neho a zalubila si sa, tak sa mohol zmenit aj jeho pohlad na teba. doba je to dlha a nazory/postoje sa tiez menia.

ANGEL-DEMON

ved ti to jasne povedal... a prelozim ti to aby si tomu rozumela
chcem s tebou FWB = "beriem ta len ako handru" "povazujem ta za ľahkú" "chcem ťa len použiť a zahodiť"
šiže nikde tam nie je že ta chce, ze chce s tebou rodinu atd.
to len ty si myslis ze si sa do neho zalubila... pritom na to aby som sa zalubila do niekoho toho cloveka potrebujem poznať,..
a nezalubim sa do niekoho kto si o mne mysli ze som nejaka kurva ze mu vyhoviem na poziadanie nohy roztiahnem!!!

Vieravie

Martinka ak ti nejde len o pokusy a experimenty ale chces byt dlhodobo stastna a mat peknu rodinu odporucam ist do vztahu nie s kamaratom ktory by ta rad len pretiahol, ale s muzom ktory ta lubi a neboji sa trvaleho zavazku. No a ak ty si sa do neho zalubila a on do teba nie.... Hmmmm.....toto je jedna z tych diliem ze co dalej v takomto pripade ..."ako ist do vztahu", ked ja lubim a on nie. Na to len tolko ze cloveku ktory v sebe lasku nema, sa city do hlavy ziadnym lievikom naliat nedaju hocijak velmi by sme to niekedy chceli

Iiiii

Podľa mňa to nie je dobrý nápad, aby si žila s niekým, kto ťa bude brať len ako kamarátku. Isto by ťa také niečo z dlhodobého hľadiska citovo nenapĺňalo a asi by si sa postupne kvôli tomu začala cítiť veľmi zle. V takých veciach by sa nemalo klamať, lebo všetko sa človeku vráti, či už v dobrom alebo v zlom. Friends with benefits je ako bathing in a mud:-)

Cariboo

Sama musis vediet ci ti ten chalan v ostatnych veciach vyhovuje a mozes mu verit. Trebars sa s nim porozpravaj ako vidi dnes vase priatelstvo a co k tebe citi. Len sa mu hned nevesaj na krk, mohol by to zneuzit. Mne by velmi prekazalo byt v niekym kto vyhladaval podobne druhy vztahov, horsie su snad len tie na jednu noc. Nechcem moralizovat, vsetko zavisi od okolnosti.