Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aká forma odstraňovania chĺpkov ja najlepšia?

Karolinka1

ďakujem za informácie, objednávka odoslaná a ja som odhodlaná to skúsiť a verím, že nebudem lutovať :)

EMA737

Pastu som ohriala, natrela na miesta, kde som chcela depilovať, prilepila pásik a v smere rastu chĺpkov som rýchlo strhla. Ono musí prísť na ten ,,grif,, ako to ide na akom mieste najlepšie človek sám.

Karolinka1

Tak tá pasta vyzará veľmi dobre a ešte aj na mojej obľúbenej stránke, ako to, že som si ju tu doteraz nešimla. A samé kladné recenzie sú tu na ňu. Možeš mi popísať ako si ju používala ?

Karolinka1

Tak tá pasta vyzará veľmi dobre a ešte aj na mojej obľúbenej stránke, ako to, že som si ju tu doteraz nešimla. A samé kladné recenzie sú tu na ňu. Možeš mi popísať ako si ju používala ?

EMA737

Presne ja mám ten s chladením. Raz som robila aj experiment s a bez chladenia, ale ja som pociťova len mierny rozdiel. Preto som sa rozhodla skúsiť odtrpieť bolesť rýchlejšími pásikmi a na dlhšiu dobu mať pokoj od chĺpkov. Pastu som použila konkrétne túto.-odkaz odstránený-

Karolinka1

Nad tým depilačným strojčekom som tiež pár krát premýšľala, ale odrádzala ma ta bolesť pri pomalom depilovaní. Aj keď sú teraz tie s tým chladením. Asi by som radšej zvládla tú depiláciu pásikmi. Aká je to tá pasta?

EMA737

čaute, ja som začala klasicky holením, ktoré sa mi po pár rokoch zunovalo a skúsila som depiláčný strojček, to mi vydržalo tiež len chvíľu, lebo som si nevedela zvyknúť na tú bolestivosť počas trhania a ešte mi z toho zarastali chĺpky. Nakoniec som skúsila depiláciu cukrovou pastou a momentálne som spokojná.

Karolinka1

Ja používam klasiku, dámske žiletky a penu na holenie, ale tiež som už premýšľala nad inou formou odstraňovania chĺpkov. Hlavne dlhodobejšou, lebo káždé 2 dni sa holiť je dosť únavné.