Mávam červený opuch tváre, v ústach sucho a smäd
teploty 38 nedá sa mi dýchať, tlak 180 na 96 kolabujem, interné nezistilo žiadnu príčinu. Celá choroba trvá 3 týždne. Čo s tým?
Červený opuch tváre
Či je to také nebezpečné pre nemocnicu odobrať krv na otravu a dať zistiť ?
Veď sú všelijaké čistiace prostriedky, možno mám citlivú pokožku, alebo šampóny, že to prejde, alebo som mala niekde poranenú pokožku a prešlo to do krvi.
Prečo sa mi nemôže odobrať krv. ?
Interné nie. 10. januára som mala zástavu srdca, 23. septembra sme sa vracali z dovolenky a v Maďarsku v autobuse som odpadla, tam v nemocnici mi namerali prístroje z krvi CRP 90, Alfa-amilaz 144.Predvčerom som mala tlak 179 na 86, tep. 101, upravili mi to tabletkou. Lebo som znovu začínala odpadať. Nič neužívam teraz tlak 136/86, tep 101. Opuch hrozný a červený v tvári prechádza z pravej polovice tváre na ľavú a pravá strana bledne a ide na pravú stranu krku akoby uzlina, zadok hlavy pri krkoch. Len mám strach aby mi neopuchlo hrdlo.Teplota ráno 36,9, večer 38. Začalo som to mávať každý rok v januári, už to mám 6. rok. Pred 16. dňami ma prepustili z nemocnice z interného. Lebo som išla kožnej a tam v čakárni som začala odpadávať a kožná povedala, že to nemá nič spoločné s kožou, to som len niečo požila. Žiadala som zobrať krv na otravu durmanom, ale to mi nezobrali, že nemám rozšírené zrenice. Že to musím ísť do Bratislavy alebo do Košíc. No v mojom stave sa tam nedostanem. Lebo som strašne slabá.Takéto príznaky som našla na internete pri otrave durmanom. No ale veď to môže byť aj iná otrava. Durman pestujeme doma. TAKŽE MOHLO SA STAŤ, LEBO PIJEM AJ BYLINNÉ ČAJE.v NEMOCNICI V KTOREJ SOM BOLA NA TOTO KRV NEBERÚ.
interné a alergologia nie?