Bezcitnosť

Príspevok v téme: Bezcitnosť
anjeltmy

....."podarilo" sa mi dostať do stavu bezcitnosti. Chcem sa vrátiť späť a opäť sa tešiť,...milovať niekoho......do tohto stavu som sa dostal.. šukaním s hocijakými ženami....nič som k nim necitil a proste som to robil...najprv sa mi to protivilo len tak súložiť bez citov.....potom som s tým nemal problem....po čase som zistil že som z toho duševne prázdny a chcem sa vrátiť do normálu.......dá sa to vôbec?...zažijem vôbec ešte lásku??? ked neviem či to dokážem cítiť k niekomu???

Lejla2587

Mne sa to podarilo tiež, akože nespávala som s každým mužom ale proste úplne ma prestali všetci zaujmať a išla som si len svoje. Ke´d niaká kamarátka náhodou plakala tak som mala až chuť jej dať facku aby bola ticho. Potom som sa prvý krát v živote zamilovala, uplne som sa zmenila, spravila by som pre toho chalana vsetko co som mu videla na ociach a aj tak ma oj*bal, a teraz mi ostali len oci pre plac. Nerob to, radšej sa bav a uživaj si. ale za sdavaj pozor na kadejake choroby;)

slnko 7

podla mna by si si mal dat pauzu ,aj keby neviem co bolo :D.. musis odolat tym zenam , co ti to dava kazdu pretahovat co sa ti podlozi pod nohy ? ved ,to ani nie su zeny , takto stratis k zenam este aj uctu .. su aj take ,ale aj take co maju svoju hrdost , len ich nehadz potom do jedneho vreca ,nie kazda si to zasluzi :)... HLAVNE PAUZA !!

joyo

no a ta kocka,k nej by si nieco citil ? hm ? lebo ,tak to asi potom nie je take,zle ked uvazujes nad jednou babou .az taka bezcitnost tam nie je teda ,podla mna :)

AnjelSvetla

Ono to je asi všetko trochu komplikovanejšie ako zdá, čo sa týka tých citov:-) Ja by som si vedel predstaviť život s jednou kočkou, ale má partnera:-) Nechcem tvrdiť, že mu prajem len to najlepšie, ale neprajem mu ani to najhoršie.

Cariboo

anjeltmy, a z inych veci sa dokazes tesit? to je potom na zvazenie k psychologovi.
trochu ti neverim, ze si nic necitil, minimalne tam musela byt pritazlivost. chudery zeny. daj si rok od nich pauzu. abstinovat. aj ked by ta z koze drali :)

anjeltmy

...ale jasne ze mal...mal som par rocne vztahy...to mi len nejak sibe teraz 29r ......proste som neodmietal ponuky.....a islo to same...

bibi L

a to si nemal este frajerku ? ... no podla mojho nazoru ,RAZ stretnes niekoho ,kde zapracuje velka chemia , asi zatial este nie . este tvoje vnutro na to nie pripravene :).... daj si pauzu :)

Iiiii

Sprav si muzikoterapiu a púšťaj si hlavne slaďáky. Hádam sa to tvoje vnútro ešte nejak dá do poriadku. Upadnúť do inej závislosti by asi nebolo rozumné. Kamarát to stále robil s gumou a teraz zostal sám len s tou gumou. A mozog tiež vygumovaný:-)
www.youtube.com
Tak prajem tebe, aj sebe, aby v nás niekto relajtol ten fajr:-)

anjeltmy

...tak neviem si predstaviť, že si raz založím rodinu bez vzájomnej lásky....to by nemalo zmysel a keďže chcem mať rodinu raz...tak chcem znova vedieť ľúbiť...len to čo prežívam v hlave a v sebe teraz je hrôza....fyzicky zdravý zdatný a duševne nič necítiaci....chcem sa vrátiť do stavu ked som vnímal ženy inak .... lenže aj oni za to trochu mohli...sa mi vyslovene samé ponúkali...a ja sprostý som to využil a limita sebaovládania zhasla....a tak to išlo dookola dlhu dobu ...až raz som zistil že cítim velké nič...len mechanické šustanie