Ahojte veriaci ľud :) Chcela by som si doma urobiť také miesto na uctenie a stíšenie pred Pánom a Pannu Máriou. Máte také niečo aj vy? Poslali by ste foto alebo nejaké rady čo tam dať? Prosím len seriózne odpovede!!!!! Ďakujem.
domáci oltárik
Anjela si tam podla mna nemusi byt :) mozno pribudne casom, treba vyberat si podla charaktreristiky toho-ktoreho anjela, aby zodpovedal tvojmu cielu (ochrana, zdravie, laska atd).
A aký anjel by tam mal byť? ´Prosiím poraďte
Dám si tam ešte takéto: www.zaex.sk
Môže byť?
anjela strážneho alebo hocijakého?
a akého anjela by ste si tam dali?
Je uplne na tebe co si tam das, nakopon to musis sama citit ci ti tam nieco chyba. Mozno literatura k studiu a duchovnemu rozvoju. Niekto si da aj fotku svojich bliznych a zive kvety, najlepsie biele.
Pri aranzovani sa medze nekladu, niekedy je menej viac, ale ani taky maly Betlehem nemusi byt zly. Blizia sa Vianoce :) Pani z predajne pravdepodobne chcela predat viac, zial. Len pozor na sviecky, aby ste nezalozili doma ohnik.
A čo by som si tam mala dať aby to nevyzeralo ako betlehem? Lebo dosť mi to tak pripomína.....a chcela by som a by to bol oltárik....
a ešte sa chcem opýtať. Už som si teda kúpila sošku Panny Márie, Pána Ježiša a kríž drevený s korpusom. Mám tam svietnik, desiatkový ruženec, posvätenú vodu a kartičku s medailónom s Pannou Máriou s nápisom Bez hriechu počatá Panna Mária oroduj za nás ktorý sa k Tebe utiekame. A už nič zatiaľ. Pani z predajne mi povedala že tam by mal byť ešte archanjel Michael tušim a sv. Jozef. A čo ešte?
majka, nic podobne nemam,ani neplanujem. pride mi to trochu nezvycajne, skor take vidno u vychodnych kultur. ale urcite je fajn mat miestocko kde sa mozes upokojit a nachadzat vnutornu harmoniu. najdi si kut, kde ta nik nebude rusit. na nete je dost inspiracie pod slovom home altar.
keď máte takú fotku, budem rada :)