Ahoj mám 19 a rovnako starého priateľa. Problém je v posteli. Náš vzťah trvá už 4 roky. Bola som jeho prvou a aj on môj. Problém je v tom že som nikdy nedosiahla bez dráždenia klitorisu orgazmus. Počas celého vzťahu ma on urobil len raz aj to pusou. Nejak som to neriešila veď vždy som si vedela pomôcť. Problém je v tom že teraz je to dosiahnutie pre mňa omnoho ťažšie, nech robím čo robím je to veľmi náročne a tak radšej predstieram len nech už mám pokoj. On taký problém nemá. Sme z toho obaja nešťastný. V našom vzťahu sme mali aj krátku pauza (rozišli sme sa) on mal počas toho sex. A tvrdil že s tým problém nebol, takže bude problém asi vo mne... má niekto nejaké rady ??? ďakujem
Problém v posteli
A to je co, jeho povinnost aby si sa spravila, ci co? Ved ak sa chces spravit tak si to zariad ty a nezvaluj tvoju neschopnost na druhych ked si frigidna. A ak mas nejaky problem tak chod k lekarovi alebo psychologovi, pripadne si zaplat gigola.
mňa skor udivuje že za ten čas, nepíšeš aka dlha doba to bola, kym ste boli "od seba" išiel bez všetkého sexovať s inou...či sa tak rychlo odľúbil...? lebo ak s tým nemá problem, tak z jeho strany to uprimna čistá láska k tebe nebude...
tak nech si ide tr*t*kať inde, ked inde s tym problem nemá....
možno tá dotyčná predstierala.... vela zien to má tak ako ty, no a neriešia to nijak,... ešte potrebuješ dozrieť na to aby si to pochopila, že sex nie je len o orgazme... ide o to či ti počas sexu je s partnerom dobre... či si to uživaš, baví ťa to.... ak áno,.. tak nehladaj problemy tam kde nie sú... a nemusiš partnerovi všetko vešať na nos..
skúste si popozerať na internete nejaké praktiky ktoré by vám pri tomto mohlo pomôcť