Menštruácia

Príspevok v téme: Menštruácia
Awaja

Dobrý deň. Chcem sa opýtať takú otázku. Pred týždňom som dostala menštruaciu a v ten deň sme sa s priateľom milovali. Lenže priateľ sa urobil domňa. Nadruhý deň som si bola kúpiť tabletku PO. Menštruácia mi pokračovala a už sa zdalo že sa skončí no mám pocit že sa mi trochu zosílila (trvá dlhšie ako inokedy) a krv (výtok) bola iná taká červeno hnedá. Je možné že som tehotná? Zajtra si planujem kúpiť test a uvidím len by ma zaujímalo či nemáte s niečím takým skúsenosť ;) pretože viem že nič nie je 100%;)

Kvetulaaa

sanca ze si tehotna je uplne nulova podla mna lebo cez menzes niekto otehotnie ale ked si si dala aj tabletku po tak tazko.to silnejsie krvacanie asi sposobila ta tabletka lebo je to bordel a hormony

Awaja

Shayleen.. Vďaka za normálnu odpoveď. ;)

Viem že to až tak nesúrilo lenže mám dve známe ktoré takto otehotneli cez MS takže to bolo pre istotu. No snáď sa to dá do poriadku čo najskôr ;)

Shayleen

Tbl po nebolo nutne si dať keďže počas MS je minimum otehotnenia teraz keď si uzila tbl po budeš mat rozhadzany cyklus a potrva pokial sa da do poriadku

Awaja

No tak položila som normalnu otázku vdaka za odpoveď ale nemuseli ste to takto napísať. Samozrejme poznám ako sa chrániť lenže na latex som alergická tak kondómy zamietam.hak nechcem už užívať nemám dobré skusenosti. A za dalšie nemám 15 rokov že neviem aké následky sú za sexom. Som dospela žijem s priateľom v jednej domácnosti. Keby som bola tehotná tešila by som sa len ma to zaujímalo či by bolo možné takýmto spôsobom otehotnieť...