Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lalalaaaska

Príspevok v téme: Lalalaaaska
Knedlaaa

Prepacte, ze sa pytam jak debil ale je normalne ak muz hovori zene aj na verejnosti, ze ju lubi? A hovori jej to casto? Bez toho aby na to naliehala? A on nenalieha na nu, ze chce sex ak je este panna a neni pripravena?

Ano ja mam taky vztah s priatelom a teda sa pytam: Sme normalny? :D

Nehadame sa, sme k sebe uprimny, vieme jeden druhemu dat za pravdu ak sme sa predtym mylili, akceptujeme jeden druheho...

Blaznime sa spolu, smejeme sa spolu, mame rovnaky zmysel pre humor. Zijeme jeden pre druheho. Sme normalny? :D

Knedlaaa

Ed, ja viem, ze si to nemyslel zle. Ja mam 22 a on 29.

A ja som popravde v zivote skoro nic dobre nezazila, preto mam take pocity. Nevedela som ani co je to objatie. Bala som sa ludi, bala som sa dotykov, nic som pritom necitila lebo som na to nebola zvyknuta, doma mi to nikto nedal pocitit. Nebola som tak vychovavana a naucena.

Ed59

Knedlaaa: Nemyslel som to zle, len pri vytvorený takejto témy/otázky je potrebné uviesť to najdôležitejšie a to je vek, preto sa pýtam koľko Vám je, či tu riešime vzťah ,,zober ma zozadu" alebo skutočný vzťah medzi dvoma osobami.
Ešte čo by som vytkol je: Otázku či je to normálne?
Áno je to normálne, len škoda že v dnešnej spoločnosti sa pochopenia nedočkáš, preto si treba nájsť človeka, ktorý je taký istý a obklopiť sa rovnakými ľudmi, ktorí majú rovnaké názory a vzájomne pochopenie.
Inač zostaneš ako čierna ovca, vieš že máš pravdu a oni tiež ,ale nedajú ti to za pravdu.

Knedlaaa

Ed, ano sme dospeli a tiez mas pravdu. Normalne mi pride nenormalne lebo som v zivote toho vela dobreho nezazila. Hladam sa. Ale nemienim sa ho vzdat.

Knedlaaa

xa14, mas pravdu. Len mi to pride take neuveritelne, ze mam take stastie. Nie ten samotny fakt, ze sa takto spravame, ja viem, ze je to normalne, skor len narazam na to, ci je normalne, ze mam take stastie. Viem, ze na to mi nemozete odpovedat pretoze ma nepoznate. Troska blbo som sa to len opytala. Pretoze moj zivot stal doteraz za nic a jeho taktiez... Neverila by som, ze sa to moze odrazu tak zmenit. A to nemyslim len co sa tyka vztahu. Obidvaja sme si presli tazkou minulostou a doteraz sme navzajom nenasli cloveka ktory by to vsetko pochopil a stal pri nas nech sa dialo, deje cokolvek. A zrazu sme sa stretli. Ja len tolko.

Ed59

Otázne je aj koľko majú rokov, keď sú to dospelí ľudia, tak dotýčná osoba, ktorá sa pýta potom nevie čo vlastné chce, respektíve normálne jej príde asi nenormálne... a keď su to ešte nejaké pubertálne deti 12-20-ročné, ktoré len cmuky-cmuky a držanie za ruky a nazývajú to vzťah, tak to sa ani nečudujem, že sa tu také hov*diny pýta....

xa14

smutne, ked sa niekto musi pytat ci je normalne nieco, co by malo byt v kazdom vztahu samozrejmostou a beznym javom.. :-/