Uz sa o chvilu osamostatnim od rodicov a budem zit sama. Co robievat vo volnom case aby mi nebolo smutno? Vztah ani deti nechcem, to prosim nerozoberajme. Dakujem za kazdu radu.
Ako sa necitit smutne a osamelo, ked sa osamostatnim
Ahoj, ja ked som sa siel osamostatnit, tak namna doliehal smutok len par dni alebo skor posledny den pred odchodom,,, potom vsak uz som nesmutil vobec, mal som novy zivot pred sebou, a len na ten som hladel,, vobec ziadny smutok, ziadna osamelost,, ale ked predsa len budes dlho sama, tak osamelou budes,, ale clovek sa vie citit osamelo aj ked sa este neosamostatnil,,, neviem preco nechces priatela, frajera,, mozno mas ranu, mozno nedoveru,,, clovek nema byt sam, clovek je spolocenska bytost, nik z nas nema byt sam,, bohuzial sa bezne mozeme sklamat v tom druhom,, ale treba sa pozbierat,, nie vseci sme rovnaky, kazdy z nas je iny,, a aj keby existoval len jediny pre teba vhodny, stoji zato ho hladat,, tym ktorym neveris, never,, ale ver, ze existuju aj ludia, ktory si doveru zasluzia, a nesklamu (niekoho mi pripominas, preto takato sprava...)
Ahojte, ja mam 31, pred dvoma rokmi som sa tiez odstahoval od rodicov, byvam sam, vztah nemam ziaden. Je to super pocit byvat sam, pridete z práce a nemusite nic riesit. Ja mam konicek - bicyklovanie, da sa tym zabit vela casu. Samozrejme mam aj vela kamartov, mozme si vybehbut do kina, na pivecko a tak, ale na druhej strane niekedy z tej samoty cloveku fajne drbe :)
Ahojte inak mňa táto téma tiež zaujala. Mohol by tu niekto poskytnúť komplexnejšiu odpoveď? :D Lebo mňa to o pár mesiacov tiež čaká a nemám zatiaľ partnera...Ja ho raz chcem mať ale som mala už dva ťažké rozchody ktoré som veľmi kruto prežívala..preto neviem koľko rokov potrvá kým sa to vo mne dá dokopy...
no tak sa raz stretneme v kláštore
tiež sa nechcem cítiť sama, ale do postele s chlapom ani za svet, lebo som zakomplexovaná, však každý chlap má cecky väčšie jak ja, čo mu poviem pri sexe, nech si hladká svoje?
budeme sa modliť a bude nám dobre, aj pokecáme, sľub chudoby, to by šlo, však aj tak som bola chudobná celý život a nič som neušetrila, potom také, že nejesť v piatok mäso, to snáď prežijeme, modlitby ráno o piatej, keď sa muselo o deviatej ísť spať, to sa dá lebo tých 8 hodín spánku tam asi bude :) chodiť na omše v pohode, však to som aj s rodičmi musela, nestarať sa o šatstvo, len navliecť na seba habit, to tiež jedna starosť odpadá, no a zákaz sexu je hlavná motivácia :)
Normálne to zvažujem :) do kláštora vstúpiť :)
co robit? Jedine sa venovat svojim konickom a sebe samej.. ked chces ostat sama do konca zivota, nic ine ti aj tak neostava..
a žiť budeš z čoho..? snád budeš chodiť do práce... a ked prides domov nebudeš mať navarené ani opraté ani poriadené... takže budeš mať čo robiť..