ste zamilovane do zadaneho muza?ak ano,ako to vnimate?
boli ste,alebo ste zamilovane do zadaneho muza?
ovecka nesuhlasim.niesom stetka,to by som musela chciet kazdeho.zamilovalasom sa do ineho muza ale to asi preto,ze ten moj mi nedavato co potrebujem.to jejedno...ked sa nieco dodrbalovo vo vztahu,tak sa stane to co sa aj stalo,ze som sa namotala.vyzieram si to neboj,trpim lebo s nim nemozem byt.
Oovecka
Ani nevies ako ti rozumiem.Od nas odisiel moj otec ked som mala 5.Sem tam este do mojich 10 rokov prisiel a potom dost.
Objavil sa az ked sa mi narodil syn.Krv nepusti..Zistil ze ma vnuka.Tiez dopadol velmi zle ale nenavist vo mne nebolaoja mama aj napriek tomu nam ako detom na neho nikdy skaredo nepovedala.Vratilo sa mu to samemu.Ani sme sa nemuseli pricinit.
A vies co...ked zomrel,na pohreb som mu isla.Bolo tam asi 7 ludi.Ja som mala spokojne svedomie.Lebo jeho si nasla karma.Sudit ho nebolo na mne.
Zahod voci nemu nenavist.Voci komukolvek kto sa k tomu pricinil.Budes zatrpknuty celu zivot a neskor to moze ublizit vela ludom okolo teba.
Oovecka na kazdu svinu sa voda vari tak nepraj nikomu nic zle lebo ta to dostihne nazvi si to karma, osud, bozie riadenie...
OOvecka, ahoj sesternica :-) Bavime sa tu o zenach ktore flirtuju so zenacmi, ze su to stetky a sebecke p....
o čom sa tu bavíte?
Messje on ma nevychoval. Zmizol ked som mal 9r odvtedy sa prakticky nestaral. Mama musela zatiahnut vsetko. To co k tomuto cloveku citim nie je nenavist ale lahostajnost preto mu ani na pohreb nepojdem, lebo otca nemam.
Oovecka
Toto su následky zleho rozhodnutia a konania tvojho otca.Mal svoj rozum v gatiach a na to doplatil on sam tym najhorsim sposobom.Si zly clovek lebo takto reagovat na otca ktory ta vychoval je prilis silna kava.Nie si jediny na svete komu rodic opustil zenu a deti.Povedat ale ze ani na pohreb mu nepojdem...Karma je zdarma.Otcovi sa to vratilo ale teba to tiez caka...kto seje nenavist,zne nenavist.
Zenaty muz moze iniciovat co chce, kazda normalna ***nestetka*** zena nebude na jeho namotavanie reagovat to je jasne. A ani koketovat. Naopak, da mu hned pri prvych pokusoch na javo ze nema najmensi zaujem lebo so zenacmi sa nevlaci. Tie co takto nekonaju su sebecke bezcharakterne bezohladne pi*# ktore myslia len a hlavne na seba - a ako im lichoti a dviha sebavedomie ked im zenaz kurizuje
Jedna taka stetka ma obrala o otca ked som bol na 1. stupni, Moj sprosty otec naletel od mojej mamy o 10r mladsej slobodnej kolegyni. na jej ucelove vyskieranie sa, peknu postavu a kozy, a kedze bola nie len vychcana ale aj hlupa, povybavoval jej u svojich kamaratov na vyske skusky aby vobec skoncila. Presne v den promocie ho kopla do guli, tak mu treba, nechala na dverach do bytu prilepeny odkaz ze "dakujem za vsetko, sorry, rozchadzam sa, kluc mas v schranke" Este mu zobrala aj nove auto ktore ten hlupak napisal na nu aby neslo do rozvodu s mamou. Zacal pit dnes je z neho uplna troska ktorej odumieraju nervy v nohach na neuropatitidu ani na pohreb mu nepojdem, toto su nasledky kurizovania jednej stetky so zenacom
Ale no taaaak
Neobvinujte tu len zeny ktore si zacnu so zenatymi... co ti zenaci?
Oni su v tom nevinne chcete povedat?
Oni nemaju ziaden podiel natom ze svojim manzelkam zahybaju?
Na neveru su vzdy dvaja to nieje tak ze jeden je akoze k tomu donuteny...chcu to obaja. Takze hadzte nielen vinu nanu ale aj nanho. Castokrat su to prave muzi ktore iniciiuju bokovku.
Si uvedomte konecne,ze rozbija rodinu ten,kto je zenaty ci vydata.Ked ma k tomu sklony alebo je v tom vztahu nestastny,tak je to on kto ju rozbije.Nie milenec ci milenka.
Ked to nebudes ty,bude to ina ci iny.
Ina vec je,ako s tym moze niekto spavat ked vie,ze dotycny sa vzdy vracia "domov" ,ku manzelke/manzelovi.Spolu vecer lihaju,spolu sa budia.
Sudit treba dotycneho.Milenci su sami,ti neublizuju nikomu.Len sebe.