ako sa mam dostat do eurovey

Cariboo

Zastavky su na Karadicovej ulici, jednu mas poceste, a druhu by si sa musela trochu vratit po Karadicovej ale opacnym smerom. Tretia je hned pri AS pri nadchode (z hlavnej haly AS dolava a hned ho uvidis), myslim ze tato je vlastne najblizsie k AS :) pripadne sa spytaj ludi, urcite ti poradia kde stoji bus do SND :) alebo ak treba mozem ti poslat na mapke

Cariboo

Myslim ze je to autobus, mozes ist aj peso zo stanice do eurovei. ked sa chces dopredu pozriet na trasu daj si to do google maps, tam si mozes prezriet aj ulice alebo len z mapky. zastavky vypisuje aj spoje ktore tam stoja, ked natom podrzis mysku.

www.google.sk

PS.elektricky maju jednociferne oznacenie, busy dvoj a trojciferne, nocne spoje zacinaju na -n- .

larinka99

dakujem a mam hladat elekrickovu zastavku alebo aku ja sa v tomto moc nevyznam za odpoved dakujem a kde je ta zastavka

Cariboo

neviem ci spravne chapem, ale skusim prispiet. Aj mne najprv vypisla na cp.sk ze spoj nie je. Skus tak ako pisala podo mnou zo Sv.Juru na Bratislava AS(autobus.stanica)
cp.atlas.sk

a tam hladaj zastavku 78,88 pripadne 210 na Nove SND(Eurovea)

imhd.sk

larinka99

dakujem ale ja som si vyhladavala to spojenie kedy mi pojde bus a tam nic neni tam je že spojenie sa nenaslo a skusala som to aj s inimy
dnami ale nic

Bubliii

Ahoj, neviem, či je to ešte aktuálne. Eurovea je obchodné centrum blízko autobusovej stanice BA (nazývaná aj Mlynské nivy). Takže z Jura ti stačí prísť na autobusku, prejsť na zastávku, naskočiť na autobus 70 a vystúpiť na zastávke Twin City. A zo zastávky už zbadáš Euroveu (po ľavej strane). Zasielam aj obrázok.