Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem byt uz pekna :)

Príspevok v téme: chcem byt uz pekna :)
michaela1989

Ahojte, chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenost alebo ci vie niekoho odporucit , kto sa venuje alternativnej medicine? Lekari tvrdia ze som relativne zdrava, ale mam taky pocit ze v mojom tele nie je vsetko tak ako by malo ( ved aj ako pri tolkom strese, nezdravych potravinach plnych ecok a chemikalii). Usudzujem to zo stavu mojej pleti (vyrazky),kvality vlasov, nechtov, celkova unava, opuch oci, slaba imunita atd. Nemozem povedat ze sa stravujem vyslovene nezdravo ale ani extra zdravo :), ale aj napriek zvysenej konzumacii niektorych zdraviu prospesnych potravin alebo vitaminovych doplnkov, nemeni sa vobec nic, ako keby moje telo nevedelo vstrebat vitaminy alebo co :). A tak som sa chcela spytat ci pozna niekto niekoho kto by mi vedel urobit celkovu analizu mojho zdravotneho stavu, krvy atd. neviem ako to funguje :) ale lekarom neverim a aj tak mi este nikdy nepomohli. vdaka

Ivka45b

Aha tak ty neveríš lekárom, tak radšej prosíš o radu na internetovom portáli. Tak logické...

Normálne choď k doktorke a jej rovno povedz, s čím máš problém, ako sa to prejavuje atď. A ona ti spraví všetky možné testy. A ak všetky budú v poriadku, tak sa zistí, že si len paranoidná.

ANGEL-DEMON

nemusiš zakladať 100 tem s roznymi nazvami! ked si klikneme na forum najnovsie temy sa nam automaticky zobrazia!

domcekpajko

Myslim , ze mas celiakiu ,
a ked nedrzis dietu mas stale zapalene tenke crevo a preto sa ti zo zaludka nevstrebavaju ziviny , co je pricinou zlej imunity , zlej pleti , proste celkovwho prospievania !