Sex s ex

Príspevok v téme: Sex s ex
Jubimta

Rozisla som sa s priatelom. V kuse sme sa hadali,mali sme rozdielny pohlad na zivot,zodpovednost, nase dni boli plne hadok a nedovery. V sexe nam to ale super klapalo a doslova to bolo cosi uzasne. Po rozchode mi napisal sms,ze by ma nechcel ako milenku stratit,ze aj ked uz nic viac spolu mat nebudeme, lebo to nema cenu,tak ze by chcel,aby sme sa stretavali ako milenci,proste custo za ucelom sexu a nic viac. Samozrejme,ze vernost bude podmienkou a ak sa niekto z nas zalubi,tak proste to skoncime a pojdeme za inym partnerom. Aky na to mate nazor? Da sa tak fungovat?

Sexicicamica

Nejdem ti tu dávať kázne, že čo je správne a čo nie. Nechápem načo sa pýtaš na takéto veci.... snáď sama vieš či ti stačí k životu niekomu poslúžiť iba na ukojenie jeho sexuálnych potrieb, alebo chceš skutočnú lásku, oporu a úžasny sex v jednom... Niekomu to príde bežné, niekto to razantne odmieta....

A ešte niečo to, že ťa chce brať iba ako milenku je ponižujúce pre teba a ty ešte o tom uvažuješ a zakladáš forum

Ovcatien

mess ty si stará konzerva, nechaj si tie drísty o hrdosti. Fungovať s ex po čisto sexuálnej stránke sa dá isté obdobie u každého je to individuálne.Po čase aj ten sex nájdeš inde kvalitnejší a najideálnejšie je to v dobrom vzťahu kde sú aj city. mess má hrdosť tá už neroztiahne, ja si zapichám do chvíle kým nestretnem inú, potom koniec.

Messje

Ked mna chlap posle s panom Bohom ze uz so mnou byt nemoze,tak mam svoju hrdost.
Ked si najde inu,ukaze mi prostrednik druhy krat?

Kvetulaaa

nehovorim ze s tym suhlasim ale poznam vela ludi co tak fungovali ale neskor zistili ze to je hovadina.lebo bez citov to uplne nejde

Debilny sex

Bodaj by sex neexistoval a deti by vznikali inak. Sme ako zvierata, furt len musime sexovat a ked mame toho malo tak sme podrazdeni. Pisem v zlej osobe, lebo nastastie mna moje pudy neovladaju a som rada ze sa nepodobam zvieratam. Stale len vsade samy sex sex a sex.

Jatt

Názov témy mi mierne nadvihol kútiky úst. Vyjadrím teda svoj názor:

V témach - rovnakých či podobných ako je uvedená v obsahu príspevku - som veľmi konzervatívny. Ja osobne podobnými či vyššie spomenutým sexuálnym aktivitám neholdujem a tieto nekompromisne zavrhujem. To isté platí aj o osobách, ktoré tie-ktoré aktivity vykonávajú.

Iiiii

Asi preto sa na to pýtaš, lebo si na to vieš aj sama odpovedať. Každý by chcel mať pekného, inteligentného, bohatého, skúseného, vyšportovaného partnera, ale mať všetko naraz sa asi nedá:-)
Ale v každom je isto niečo pekné.