pred 3 hodinami
Dobry vecer prajem mam taky problem uz dlhu dobu mam problem s bruchom presne pod hrudou bolest vyzaruje do celeho tela je neskutocne silna popri tom ma sprevadzaju zavrate a nedokazem sa sustredit trva to par sekund a potom sa snazim upokojit ked si polezim tak ma to prejde na chvylu sprevadzaju ma tazke stresi popri tom a neviem co mam robit uz to mavam skoro stale na gastre mi povedali ze mam zapal zaludka bolo to asi pred 5 mesiacmi bol som aj na magnetickej rezonacii hlavy kvoli tim zavratiam vsetko bolo v poriadku na gastre nasli tam nejake trhlinky dali mi lieky nolplaza vyuzival som ich ale kedze som odcestoval do zahranicia nestihol som to doriesit ale teraz sa mi to zhorsuje je mi stale zle a stale som napety a v strese a boli ma nieco v bruchu ako keby tam nieco zavadzalo ked ji pride zle tak vecsinou idem na stolicu primktorej mam bolesti konecnika tiez ma seka v hrudi niekedy a tazsie sa mi dycha mam aj skoliozu poradte co mam robit ja uz som v koncoch este uzivam rano 0,25 neurol a probiotika nic ma nebavi niekedy minje zle nalacno.a ked sa najem mi je lepsie a nikedy mi je horsie ked nieco zjem .....ak by niekto vedel niekto pomoct alebo mal podobne stavy ne h mi napise roto-ts@azet.sk