Ahojte,
je mi síve trochu trapne o tom písať,ale predsa je to anonymné. S pristelom sme polroka spolu, je to idealny vztah lebo si uplne rozumieme a bol to moj najlepsi kamarat (stále je) a ano-nič nemoze byt uplne dokonalé. Naša sexualna stranka je problemom lebo pri sexe som este nemala orgazmus, ja som bola jeho prva a aj on v sexe moj prvý. Zo zaciatku sme myslela ze sak to je normalne,že treba trening,je jasne ze to hned nepojde...ale teraz je to už polroka a ja stale nič,už je aj on z toho nestastny a aj ja...on si mylsi ze je chyba v nom a ja zasa ze vo mne...fakt sa bojim ze som frigidna...počas sexu proste necitim ten vsade opisovany slastny pocit no...ked robíme vsak tie "druhe veci" tak sa urobim
Mate podobne skusenosti?
Bez orgazmu
ja tu moju vacsinou po prvej faze bozkavania sa a objati a hladkania dolu oralne / prstami dobre rozohrejem (mnaaaam!) prip. sa dolu rozohrievame vzajomne. Dotiahnem ju jazykom / ustami / prstami do konca a dalej pokracujeme sulozou. Takto vie dosiahnut aj druhy prip. obcas aj treti orgazmus. Dobre funguje aj poloha cow-girl ked je navrchu vzpriamena az v miernom zaklone a jazdi na mne ako v konskom sedle a zaziva vaginalny aj klitoralny orgazmus. Dolezita je predohra ked muz dava viac ako berie to je zaklad uspechu. Naber odvahu a otvorene sa s tvojim chalanom porozpravaj, prip. ho pri akte rukami nasmeruj tam kde ti vie sposobit najvacsie potesenie.
Tie druhe veci- to je ručne. A dalo by sa orientovat na to,len by bolo fajn niekedy vyskusat aky je aj orgazmus pri sexe ale viem ze s tym zeny maju problem a niektore dokonca nikdy orgazmus nezaziju pri sexe, ale či sa s tym da ešte niečo robiť viete...
Treba si uvedomiť, že asi 20 % žien nezažije orgazmus nikdy.
Aké su tie druhé veci, pri ktorých sa spravíš?
Nedá sa orientovať viac na to?