Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tinder zoznamka, vase skusenosti

Tessiska

Badoo - nasla som tam priateľa asi polroka od registrácie a už sme spolu skoro rok a pol, veľmi si rozumieme q nehadame sa vôbec :) vyskúšaj ale musíš poriadne niekoho spoznať a písať si veľa až potom stretnúť

Rumcajscopy

Hladat si partnera na zoznamkach je ako hladat si vysnivanu karieru - trpezlivo a cielaavedome. Moze to zobrat mesiace aj roky, treba poznavat / stretavat ludi bez najmensich ocakavani, brat stretka ako novu skusenost, vyberat si, postupne sa posuvat k lepsiemu a tesit sa ze snad pride aj to najlepsie. Ako to tu uz Rumcajs pekne povedal:

práve som si čítal fórum k partnerovi a vidím, že tu veľa negatívnych postojov tak som sa rozhodol podeliť sa z mojimi skúsenosťami.Na partnera som sa prihlásil 5/10/2016 z dôvodu, že nemám fakt možnosti niekoho normálneho do života spoznať, aj keď nemám žiaden problém nadviazať kontakt.Dal som teda na slová kolegýň, ktoré obe majú už 2 ročné vzťahy cez partner.K dnešnému dňu, som sa zoznámil virtuálne so 7 babami, s ktorými som si vymenil súkromné čísla, aby sme mohli efektívnejšie komunikovať a pomeniť si fotky resp. si zavolať.S tromi som bol na rande...prvá bola scestná v porovnaní s tým čo o sebe tvrdila a ako vyzeral na fotkách, druhá baba bola super, akurát je možno trošku moc kľudná na mňa a tá tretia je skvelá, dokonca máme spoločnú kamošku, takže som v aktívnom kontakte s dvomi babami, no ešte stále oslovím nejakú babu ak ma zaujme.Samozrejme to chcem rozvíjať, no nechcem zatratiť niečo pre nič...a so zyškom žien už som prerušil kontakt, nakoľko keď sme si menili fotky, tak som zistil, že asi by ma nepriťahovali, tak som to ukončil, to na margo fakových profilov, ale neviem, možno mám len štastie?a platbu ešte neriešim, nakoľko mi ostáva ešte pár dní do možnosti výpovede členstva, samozrejme akonáhle budem niešo s niekým riešiť, tak s tým končím, uvidím ako pochodím, no každopádne mi to zatiaľ nepríde zle investovaných 14 Eur za mesiac možnosti spoznať niekoho s kým niečo vytvorím :)

bea98

Niekedy treba mať jednoducho šťastie. Chce to dosť času aj energie. My sme sa s manželom tiež našli na internete. Odporúčam vyskúšať niektoré z tradičných slovenských zoznamiek. Pozri napríklad zoznam tu: top-zoznamky.blogspot.sk

Tinder

Len jedna skusenost :( nikto nic, ja by som to aj skusila, len sa bojim, ze tam budu povacsinou muzi co hladaju len sex :)