Zdravím, mám problém s mojou ex, rozišli sme sa spolu zhruba pred pol rokom, podviedla ma (je to trošku zložitejšie ale v skratke keď si začala so mnou nemala ešte ukončený predošlý vzťah čo mi zatajila a to isté v podstate spravila aj mne začala si s dalším chalanom) veľmi ma to mrzelo a nevidel som význam byť s ňou ďalej, prerušil som s ňou všetky kontakty a išiel si po svojom, všetko bolo v poriadku až doteraz pretože sa spolu dosť často stretávame, chodí na tú istú výšku ako ja a dokonca máme raz do týždňa spoločné prednášky... neni mi to nejak príjemné sa s ňou stretávať a vôbec neviem ako sa k nej chovať mám z nej pocit, že sa snaží sa ku mne znova votrieť stále ma sleduje, usmieva sa na mňa no a ja sa bojím toho, že jej znova podľahnem a nechcem zažiť znova to, že ma podvedie a viem že je toho schopná nebol som prvý komu to spravila nezdravím sa s ňou, nekomunikujem s ňou.. na jednej strane nechcem vyzerať ako ješitný ukrivdený idiot ale nechcem sa druhý krát sklamať.. ako by ste sa zachovali na mojom mieste?
problém s ex.. ako sa zachovať?
Zranila ta svojou necestnostou. Obrala ta o tvoje sny. Usieva sa na teba lebo mozno od noveho "pokusu" dostala kopacky. Ingnoruj ju, nezdrav ju, povazuj ju za vzduch. Opakom lasky nie je nenavist ale lahostajnost
ja na tvojom mieste ju normalne zdravim ale nebavim sa s nou ... ak je moc dotierava a vypytuje sa tak jej mozes povedat ze mas novy objav atd...
ehm, prepáč, ale mne ako ješitný chlap vôbec nepripadáš. Skôr ako mäkká bábovka. Narazil si na babu mršku, ktorá presne vie ako sa s chlapmi "hrať". Ako mačka s myšou. Kľudne môžeš kočku pretiahnuť a odkopnúť, ak máš na to chuť, ale aby si sa bál, že jej podľahneš?? Wtf? Si nejaká handra čo nevie povedať "choď do paže, kráva"? Asi ano a tebe by práveže prospelo keby si bol aspoň trochu ješitný a pozbieral nejakú hrdost v sebe. Vieš aká tá baba je, vieš že normálny vzťah by si s ňou nikdy nemal.. ignoruj ju tak ako doteraz, nezdrav, nebav sa s ňou a dovi dopo. Neviem, prečo by si sa ku krave mal správať nejak ohľaduplne, nebodaj pekne. Do frasa, vzchop sa trochu! Ona ťa len sleduje a usmieva sa na teba a ty si už z nej posratý, už sa ti podlamujú kolená... pane bože!