Pocit menejcennosti :(

Príspevok v téme: Pocit menejcennosti :(
Couz1

S priatelom som rok.Mam 22 on 24. Zo zaciatku bol nas vztah idealny, pripisujem to ruzovym okuliarom ani jeden sme si neuvedomovali chyby toho druheho. Presiel urcity cas a prekonali sme aj hadky a tak (vacsinou partnerovi vadi ze nie je moj prvy ale nechapem pretoze aj on mal vztahy predo mnou) a teraz je priatel ku mne uz vrlmy odmerany, malo citlivy, to ze mi nehovori ze ma miluje okej ved fajn tak chlapi to proste nevravia ale tu ide o take bezne spravanie je ku mne tvrdy, chladny dokonca mam pocit ze bez zaujmu. (vcera som pri nom bola a cely cas lezal na posteli a proste spal ako keby som tam ani nebola snazila som sa ho stiskat a tak.....) ked sa ho spytam na rovinu ci chce rozchod ze ja nebudem robit sceny som dospela zdna uvedomena ze to pochopim....tak sa nasere co hovorim debiliny a ppdobne....najnovsie som malanuz dlhsiu dobu pocit ze ma porovnava s byvalou (zuzou) a vcera pri nas sedela jeho sestra a on jej radil ze chlapi chcu zeny sebavedome cielavedome take su krasne...a ona proste :"ahaaa tooto si mi vravel ze taka bola Zuzana ze" dakujem kazdemubco si tobprecita a za odpoved

0vecka

nema zmysel to ani komentovat... ono takychto tem je tu hrba a fakt nevieme ake je to naozaj... to ze zaujem ochladne je normalne je len otazne do akej miery a prave tu mieru nikto nevie urcit lebo vas nepozna a neidel ze ako to vyzera...