Odpor k jedlu

Príspevok v téme: Odpor k jedlu
YXXD

Dobrý den,
chcela by som sa opýtať, prečo vôbec nemám chuť jesť. Včera som zjedla kopček ryže a pár cestovín a potom už nič. Inokedy sa stravujem úplne normálne. Doteraz som bola úplne zdravá a mám aj normálnu postavu ale posledné tri dni skoro vôbec nič nejem. Mohla by to byť niaka choroba alebo také ničo...Ďakujem za rady.

sasa09

ja nechapem ako moze mat niekto odpor k jedlu ,mam 162 cm ,a 48 kg ,, v podstate ,zevraj mam normalnu vahu .. ale ja mam potrebu nonstop zrat ! pred kramamy je to hroza .. skadkosti ,pizza , ryby pripravene na bilinkach za tym vinko , zmrzlina , dezerty ,kolaciky .. steaky .. pomoooooc ja by som len zrala a zrala .. ta symfonia chuti v ustach ved to su orgazmy !!! ako nemoze mat niekto nechut k jedlu ,ja to nepochopim .. ja len cakam ze sa ochvilu pri mojom apetite vyzeriem na riadnu buchtu ,co nechcem :( chcem si dat dietny den , len take lahke jedla a neda sa ... lebo ja ked vidim cokoladovu tycinku v obchode ,a ine chutne jedla , ja proste zeriem co si na ociach vidim :D ach jaj ..

manuskazv

nasadit articokový sirup..zlepšuje chuť do jedla.....ja som ho uživala pocas tehu ked som mala odpor k jedlu..pre viac info kludne mail