Dobrý den,
chcela by som sa opýtať, prečo vôbec nemám chuť jesť. Včera som zjedla kopček ryže a pár cestovín a potom už nič. Inokedy sa stravujem úplne normálne. Doteraz som bola úplne zdravá a mám aj normálnu postavu ale posledné tri dni skoro vôbec nič nejem. Mohla by to byť niaka choroba alebo také ničo...Ďakujem za rady.
Odpor k jedlu
ja nechapem ako moze mat niekto odpor k jedlu ,mam 162 cm ,a 48 kg ,, v podstate ,zevraj mam normalnu vahu .. ale ja mam potrebu nonstop zrat ! pred kramamy je to hroza .. skadkosti ,pizza , ryby pripravene na bilinkach za tym vinko , zmrzlina , dezerty ,kolaciky .. steaky .. pomoooooc ja by som len zrala a zrala .. ta symfonia chuti v ustach ved to su orgazmy !!! ako nemoze mat niekto nechut k jedlu ,ja to nepochopim .. ja len cakam ze sa ochvilu pri mojom apetite vyzeriem na riadnu buchtu ,co nechcem :( chcem si dat dietny den , len take lahke jedla a neda sa ... lebo ja ked vidim cokoladovu tycinku v obchode ,a ine chutne jedla , ja proste zeriem co si na ociach vidim :D ach jaj ..
Nemáš nejaké problémy? Netrápi ťa niečo?
aj ja mám také pocity, pomoooooc